Nádherná a talentovaná Zea predstavuje nový videoklip: Vychutnajte si hudobnú novinku svetového formátu!

Alžbeta Ferencová, ktorú poznáme pod umeleckým menom Zea, už onedlho zahviezdi v novom seriáli televízie JOJ, rovno v hlavnej úlohe. Talentovaná Zea je nie len herečka, ale najmä speváčka a modelka a aktuálne vydala svoj nový videoklip k nádhernej skladbe Growing. Musíme uznať, že sa jej naozaj vydaril. Veď, uznajte sami!

Poznáte ju zo seriálu Panelák a vidieť ste ju mohli napríklad aj v šou Česko Slovensko má talent. Zea má skvele rozbehnutú kariéru a aktuálne sa jej darí, ako herečke aj speváčke. Dôkazom toho je aj jej debutový album Burning Light, z ktorého je spomínaná skladba Growing.

Zea vo svojom novom klipe poukazuje na možnosť na chvíľu zmiznúť, oddýchnuť si, od tlaku spoločnosti či sociálnych sietí. Poukazuje na to, aké skvelé je mať čas pre seba aj na svoj osobný rast. Dve ženy v klipe stelesňujú jej dve podoby. Prvá, ako vnímajú ľudia Zeu v jej sociálnej bubline a druhá poukazuje na to, ako sa vníma a cíti ona sama. Poukazuje na to, ako sa my všetci cítime, keď sme sami sebou a šťastní. Po tom, čo si túto skladbu vypočujete budete zaručene očarení a pieseň vám určite navodí pocit pohody a chvíľkového spomalenia. Vypočujte si ju a aspoň v duchu sa premiestnite spolu so Zeou do oázy pokoja a šťastia!

Čo na videoklip hovorí samotná Zea? „Pre mňa je každý jeden vizuál vzácny, ale tento o to viac, že tento song v sebe nesie krásne posolstvo. Ak potrebujete pauzu od všetkého a všetkých, jednoducho si ju dajte. To, že nie ste na očiach, neznamená neúspech, ale naopak,“ napísala na svojom Instagrame. Nám navyše prezradila, že skladba Growing, ale rovnako aj celý album má v jej srdci veľmi výnimočné miesto. „Znamená to pre mňa zistenie určitej pravdy, ktorú ale najprv musíte prežiť, aby ste ju neskôr pochopili. Znamená pre mňa aj určitú bolesť, ale zároveň aj svetlo a nádej,“ dodala Zea. 

Samotné nakrúcanie klipu bolo pre speváčku ale náročné, keďže sa v tom čase venovala točeniu nového seriálu o modelke Ivete pre televíziu JOJ na Slovensku. „Natáčanie klipu bolo veľmi náročné, keďže som bola práve na Slovensku v roztočenom projekte, kde sme šli asi už dvadsiaty natáčací deň a veľa voľna sme nemali. Jediné dva voľné dni som využila práve na tento klip a odskočila som si na otočku do Prahy. Natáčanie bolo náročné, ale kde sú skvelí ľudia, všetko sa dá zvládnuť. Točil to neskutočne talentovaný mladý režisér Viet Duong,“ prezradila. 

Vypočujte si skvelú novinku a pozrite si zmyselný videoklip:

View this post on Instagram

Príspevok, ktorý zdieľa Zea (@this.is.zea)