Seriál Iveta už čoskoro na JOJke: Vychutnajte si exkluzívnu upútavku a pozrite si prvé zábery!

Televízia JOJ niekoľko týždňov usilovne pracovala na príprave nového seriálu o mladom dievčati menom Iveta. Tá sa vydá za svojim snom stať sa modelkou a na tejto ceste ju toho stretne naozaj mnoho. Tešiť sa tak môžete na trefný humor, hviezdne herecké obsadenie a príbeh, aký tu ešte nebol. Pozrite si prvé zábery z nového seriálu!

Originálny seriál Iveta budete môcť sledovať už 8. januára 2023 o 20:35 na JOJke!

V hlavnej úlohe sa ako seriálová Iveta predstaví Alžbeta „Zea“ Ferencová, ktorá je okrem iného úspešnou speváčkou, modelkou či tanečníčkou. Iveta má milujúcu a silne veriacu matku, ktorú v seriáli stvárni fantastická slovenská herečka, Zuzana Mauréry. Okrem nich sa ďalej predstavia Natália Germani, Milan Ondrík, Peter Brajerčík, Milo Kráľ, Daniel Fischer, Juraj Ďurdiak, Michal Kinik, Peter Nádasdi, Niki Dékány či Jaro Beker a ďalší skvelí herci. Seriál režíroval famózny Jan Hřebejk. 

Seriál bude mať osem častí, počas ktorých toho uvidíte naozaj dosť. „Pôvodná slovenská miniséria Iveta s humorom no bez príkras obnažuje medziľudské vzťahy či predsudky, ktoré nás obklopujú, a s nadhľadom poukazuje na viaceré sociálne problémy, ktoré sú v bežnom živote tabu. Stoja za ňou hviezdne mená na čele s oceňovaným režisérom legendárnych Pelíšok, Janom Hřebejkom, a scenáristom Petrom Kolečkom, ktorý po minisérii Most! napísal autentický seriál aj zo slovenského prostredia,“ uviedol na sociálnej sieti generálny riaditeľ televízie JOJ, Marcel Grega.


Nenechajte si ujsť nový komediálny seriál Iveta už 8. januára o 20:35 na JOJke!