Zuzana Mauréry si na nakrúcaní seriálu Iveta prešla ťažkou skúškou: Aha, čo sa musela naučiť!

Už ôsmeho januára odštartuje na JOJke nový, originálny mini seriál Iveta, v ktorom sa môžete tešiť na množstvo humoru, ale aj skvelé herecké obsadenie. Jednu z hlavných postáv si zahrala aj fantastická slovenská herečka, Zuzana Mauréry, ktorá mala počas nakrúcania Ivety jednu neľahkú úlohu.

Zuzanu Mauréry uvidíte v skutočne zaujímavej úlohe. Zahrá si totiž Dianu, ktorá je matkou Ivety. Diana je vdova, hlboko veriaca kresťanka a k viere sa všemožne snaží priviesť aj svoju dcéru. Jej slabosťou sú neustále výčitky voči Ivete, ktorá je podľa nej neženská, nezodpovedná a lenivá. Dianu kvári jej veľké tajomstvo, kvôli ktorému sa trápi, denne chodí do kostola a verí v zázraky.

Herečka mala pred nakrúcaním mini seriálu Iveta jednu neľahkú úlohu. Musela sa totiž naučiť nový jazyk – východniarčinu! „To nie je ľahký jazyk, pozor! Ja ako jediná nevýchodniarka sok sa snažila veľmi artikulovať, aby som aj ja sama tom rozumela,“ prezradila herečka v rozhovore pre Top Star. Ako sa s tým popasovala? Aj to uvidíte už čoskoro!

Pozrite si upútavku k novému seriálu Iveta:


​Nenechajte si ujsť seriál Iveta už 8. januára o 20:35 na JOJke!