Spoznávate ju? Natália Germani zo seriálu Iveta hrala aj v Paneláku: Odpadnete, ako sa zmenila!

Natália Germani bola hviezdou na obrazovkách JOJky už pred rokmi. Pred časom si zahrala v komediálnom seriáli Hranica, no mnohí si ju pamätajú ešte v seriáli Panelák. Už čoskoro však zahviezdi v Ivete. Pozrite, ako sa rokmi zmenila!

Od posledného dielu ikonického seriálu Panelák už ubehlo zopár rokov. Spomínate si? Jeho súčasťou bola aj talentovaná herečka Natália Germani, ktorú uvidíte už 8. januára v novom seriáli Iveta. Spoznali ste ju?

V Paneláku si ju diváci obľúbili ako Pamelu, skutočným menom Janu Šramekovú. Pamela bola ukážkový modelkovský typ – preto tá prezývka. Mala svoje tajomstvá a istý čas si všetci mysleli, že sa živí najstarším remeslom. Na svoj vek mala totiž až príliš veľa peňazí, čo bolo pre ľudí v jej okolí tŕňom v oku. Ona však bola šťastná, že nikto neriešil, čo robí v skutočnosti. V Ivete ju uvidíte v úlohe, v akej ste ju doteraz nevideli. Svojou krásou mnohých očarí, no k vysnívanej kariére jej istým spôsobom pomôže aj samotná Iveta. Tá ju totiž dostane z prostredia, v ktorom byť nechcela. V akom? Viac detailov vám prezradíme už čoskoro.

Herečka Natália Germani sa od vysielania Paneláku poriadne zmenila a dozrela do krásy. Aktuálne je už dokonca mamou rozkošnej dcérky Zuny, ktorú má s bubeníkom Martinom Valihorom. Tí svoju lásku oficiálne spečatili len nedávno. Pozrite si fotky Natálie z Paneláku, v galérii pod článkom.

Nenechajte si ujsť nový komediálny seriál Iveta, už 8. januára o 20:35 na JOJke!