Milan Ondrík a jeho neuveriteľná premena: Aha, s čím sa bude musieť v seriáli Iveta popasovať!

Milana Onríka ste už videli v rôznych seriálových, filmových či divadelných postavách. No úloha, v ktorej si zahrá v novom seriáli Iveta, vás rozhodne prekvapí. Uvidíte ho totiž takého, ako ešte nikdy. Milan Ondrík prezradil viac!

„Ten scenár je veľmi zaujímavý, perfektné sú tam postavy, charaktery a prikývol som na to aj preto, lebo charakter, ktorý mi bol ponúknutý, je trošku rozdielny, ako bežne hrávam či už v divadle, alebo vo filme,“ prezradil herec, ktorý je z novej postavy, ktorú si zahrá, nadšený. V komediálnom seriáli Iveta uvidíte aj množstvo iných hercov a čaká na vás skutočne hviezdne obsadenie! 

V hlavnej úlohe sa ako seriálová Iveta predstaví Alžbeta „Zea“ Ferencová, ktorá je okrem iného úspešnou speváčkou, modelkou či tanečníčkou. Iveta má milujúcu a silne veriacu matku, ktorú v seriáli stvárni fantastická slovenská herečka, Zuzana Mauréry. Okrem nich sa ďalej predstavia Natália Germani, Milan Ondrík, Peter Brajerčík, Milo Kráľ, Daniel Fischer, Juraj Ďurdiak, Michal Kinik, Peter Nádasdi, Niki Dékány či Jaro Beker a ďalší skvelí herci. Seriál režíroval famózny Jan Hřebejk.

No a akú postavu si teda herec zahrá? „Som módny návrhár, je to homosexuál, neskôr sa dozvedáme, že má aj nejakú diagnózu, čo vlastne herecky mi prišlo veľmi zaujímavé,“ vysvetlil Ondrík v rozhovore pre Top Star. Je teda jasné, že sa máme rozhodne na čo tešiť a už čoskoro uvidíme, ako sa so svojou novou úlohou popasoval. Pozrite a vypočujte si celý rozhovor s Milanom Ondríkom vo videu HORE.