Vedeli ste, že spieva? Betka Ferencová je žena mnohých talentov: Jej hudbu nepustíte z hlavy!

Alžbeta Ferencová, ktorú poznáme pod umeleckým menom Zea, aktuálne hviezdi v hlavnej úlohe v komediálnom seriáli Iveta. Vedeli ste, že je Zea ženou mnohých talentov? Jej album Burning Light zožal veľký úspech a Zea priniesla na miestnu scénu hudbu svetového formátu. Jej skladby skrátka nepustíte z hlavy.

Nový komediálny seriál Iveta získal od divákov fantastické ohlasy a už druhý týždeň po sebe sa stal bezkonkurenčne najsledovanejším programom. Veľký podiel na jeho úspechu má rozhodne aj seriálová Iveta, Alžbeta Ferencová, ktorú si diváci veľmi obľúbili. Zea, ako ju pod umeleckým menom poznáme, je nie len krásna, ale aj talentovaná. Okrem modelingu má slušne rozbehnutú spevácku kariéru a na svojom konte má niekoľko úspešných skladieb.

Napríklad pieseň Growing rozhodne nepustíte z hlavy. K skladbe nakrútila Zea videoklip, ktorým chcela vyjadriť, aké fajn je nachvíľu odísť, vypnúť a oddýchnuť si od okolitého sveta a vonkajších vplyvov. Celé nakrúcanie prebiehalo v čase, keď sa Zea venovala seriálu Iveta. Času nebolo veľa, no výsledok stojí za to! Veď, uznajte sami.

Nenechajte si ujsť seriál Iveta každú nedeľu o 20:35 na JOJke!