Iveta je hotový fenomén: Koho ste si v seriáli najviac obľúbili? Hlasujte v ankete!

Krásna, svojská a občas poriadne drzá. Aj taká je seriálová Iveta, ktorú si ale všetci zamilovali. Vďaka jej bezprostrednosti, snom či reakciám na rôzne situácie už teraz veľmi dobre vieme, že si v nej môže hádam každý nájsť aspoň kúsok seba. V seriáli ale vidíte aj množstvo iných postáv, ktoré sú zárukou tých najvtipnejších situácií. Ktorú ste si obľúbili najviac? Hlasujte v ankete.


Iveta

Iveta je mladá sebavedomá študentka, ktorá si vie užívať život naplno. Je tvrdohlavá, nedáva si servítku pred ústa, vždy povie čo si myslí, neznáša intrigy a akýkoľvek nátlak. Rada sa zabáva, nepohrdne alkoholom, jej komunikácia s miestnymi chlapmi a mladíkmi je svojská ale aj vďaka tomu vždy dosiahne čo chce. Pôvabné dievča tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostatní.

Iveta - Alžbeta Ferencová Zdroj: TV JOJ

Diana

Diana je vdova, matka mladej Ivety a je hlboko veriaca kresťanka. K viere sa všemožne snaží priviesť aj svoju dcéru. Jej slabosťou sú neustále výčitky voči Ivete, ktorá je podľa nej neženská, nezodpovedná a lenivá. Dianu kvári jej veľké tajomstvo, kvôli ktorému sa trápi, denne chodí do kostola, verí v zázraky.

Iveta - Zuzana Mauréry Zdroj: TV JOJ

Adrián

Adrián je modelingový guru v Bratislave. Nekompromisný voči modelkám, prísny v práci, v súkromnom živote citlivý homosexuál. Očarený Ivetiným zjavom, odhodlaný zmeniť jej fádny život v Trebišove.

Iveta - Milan Ondrík Zdroj: TV JOJ

Kňaz

Je trebišovský gréckokatolícky kňaz, ktorý sa všemožne snaží viesť svoje ovečky k pravdovravnosti a dodržiavaniu božích prikázaní.

Iveta - Jevgenij Libezňuk Zdroj: TV JOJ

Sandra

Sandra je mladé krásne dievča, ktoré sa dostane do bordelu, v ktorom ticho trpí kvôli zmluve. Jej život sa obráti hore nohami v momente, keď spozná Ivetu. Natália je taktiež hlboko veriaca, má veľké sny a okrem kariéry túži aj po láske. Je priateľská, no v momente, keď je jej dosiahnutie cieľa ohrozené, nebojí sa použiť aj tie najväčšie zbrane.

Iveta- Natalia Germani Zdroj: TV JOJ

Linda

Linda je modelka, ktorá sa ničoho neštíti a pre svoju kariéru je rozhodne ochotná urobiť čokoľvek. Spočiatku robí Ivete zle no po čase si ju hádam aj obľúbi. Je veľmi inteligentá a rozhodne vie, ako to v modelingu aj vo svete chodí. Linda je odhodlaná dobiť svet!

Iveta - Sophia Korčušková Zdroj: TV JOJ

Števo

Chlapec s dobrým srdcom ktorého detstvo a život je poznačený otcovým podnikaním. Ivetu tajne miluje a postupne to začína dávať najavo. Kvôli nej je ochotný skončiť v otcovom bordeli a začať nový život. Neexistuje nič, čo by pre Ivetu neurobil.

Iveta - Števo Zdroj: TV JOJ

Ivan

Ivan je roztržitý, nešťastný "objaviteľ" dievčat, ktoré zháňa do bratislavského bordelu. Neznáša násilie, napriek tomu svojim správaním provokuje potenciálnych nepriateľov.

Iveta - Daniel Fischer Zdroj: TV JOJ

Tak čo? Ktorá postava si vás v seriáli zatiaľ najviac získala? Hlasujte v ankete!

Sledujte obľúbenú Ivetu každú nedeľu o 20:35 na JOJke!