Kapela v obývačke? Wau, Natália Germáni oslávila 30-tku naozaj vo veľkom štýle!

Aktuálne ju poznáte ako Sandru zo seriálu Iveta a len pár dní dozadu oslávila svoje 30-te narodeniny. Krásna Natália Germáni dostala k okrúhlinám naozaj veľkolepé prekvapenie. Veď, uznajte sami!


Herečka oslávila svoje 30. narodeniny v New Yorku a párty jej zorganizoval manžel, známy hudobník Martin Valihora. Bolo to od neho nádherné gesto a na párty prišlo zablahoželať množstvo známych umelcov, medzi ktorými nechýbala napríklad speváčka Ali Caldwel či náš slovenský hudobník Braňo Kováč. Martin navyše napísal Natálii na Instagrame naozaj krásne narodeninové prianie. „Moja drahá milovaná manželka, niet slov, ktoré by opísali, ako veľmi ťa milujem a ako som na teba hrdý, ako veľmi som každý deň vďačný Bohu a životu, že sa s tebou môžem podeliť o náš najkrajší priestor a energiu zvanú rodina,“ napísal krásne prianie a vyznanie hudobník.

Natália Germáni tak mala svoj vlastný narodeninový koncert priamo u nich v obývačke. „Na mojej 30-tke sa odrazu ocitlo viac Slovákov ako domácich. Hudobníci, umelci, milovníci umenia, ale hlavne skvelí ľudia plní radosti zo života. A bola to jedna super párty, ktorú sme si najviac užili, pod taktovkou najlepšieho organizátora Martina,“ uviedla herečka na svojom Instagrame. Pozrite si zábery z parádnej oslavy nižšie v článku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Germáni (@natalagermani)

Sledujte seriál Iveta každú nedeľu o 20:35 na JOJke!