Pre Mila Kráľa bol seriál Iveta novým zážitkom: Z TOHTO mal počas nakrúcania veľkú radosť!

V posledných častiach Ivety ste mohli vidieť aj skvelého slovenského herca, Mila Kráľa. Čo podľa neho nemalo na pľaci absolútne žiaden priestor?

Sledovať ho môžete v úlohe šéfa nadácie Miss a zároveň aj fotografa modeliek. Herec nám tak prezradil, že to bola pre neho veľmi zaujímavá skúsenosť. „Je to pre mňa nový zážitok, byť obkolesený veľmi mladými, veľmi vysokými a peknými ženami, dievčatami. V podstate som sa s tým stotožnil celkom rýchlo,” povedal nám v rozhovore. Herec bol súčasťou nakrúcania aj v samotnom Grécku, kde sa odohráva zopár scén zo seriálu.

Ak by ste si ale mysleli, že fungoval na pľaci nejaký prehnaný rešpekt voči Milovi Kráľovi, ktorý má naozaj bohaté skúsenosti s herectvom, boli by ste na omyle. „Našťastie to necítim, lebo to by tam, na tom pľaci nemalo miesto. Ten rešpekt tam nemá priestor, tým pádom by neboli baby také uvoľnené a prirodzené a to nerobí dobre tomu projektu, takže žiadne takéto necítim,” prezradil nám v čase, keď sme ho zastihli práve počas nakrúcania seriálu. Zdalo sa tak, že bol herec za toto naozaj rád. 

Sledujte seriál Iveta každú nedeľu o 20:35 na JOJke!