Sophia Korčušková zo seriálu Iveta otvorene: Ako sa vžila do úlohy zákernej Lindy?

Je ambiciózna a pre svoju kariéru urobí naozaj čokoľvek. Aj takto by sme mohli opísať Lindu, modelku zo seriálu Iveta, ktorú stvárňuje krásna Sophia Korčušková. Čo hovorí na názory divákov na jej herecký výkon?

Linda je modelka, ktorá sa ničoho neštíti a pre svoju kariéru je rozhodne ochotná urobiť čokoľvek. Spočiatku robí Ivete zle no po čase si ju hádam aj obľúbi. Je veľmi inteligentná a rozhodne vie, ako to v modelingu aj vo svete chodí. Je skrátka odhodlaná dobiť svet! Aj takto by sme mohli opísať postavu modelky zo seriálu Iveta. Stvárňuje ju Sophia Korčušková, ktorá je v reálnom živote modelkou, herečkou, ale aj študentkou práva.

Čo hovorí Sophia na úspech Ivety? „Teším sa, že má taký dobrý ohlas, pretože je to satira, irónia, takže nikdy sme nevedeli, ako to dopadne a ako to pochopia diváci,” prezradila nám v rozhovore. „A naozaj sa teším, že tam bolo akoby veľa menej známych hercov. Vďaka tomu som dostala príležitosť ja, ale teda aj iní, ďalší a teším sa, že to má taký úspech a uvidíme, ako to pôjde ďalej,” vysvetlila Sophia. Je teda jasné, že je za túto príležitosť naozaj veľmi vďačná a že vzniklo počas samotného nakrúcania veľa priateľstiev.

Iveta - Sophia Korčušková Zdroj: TV JOJ

Sophia si nenechala ujsť ani spätnú väzbu od divákov, pretože ju prirodzene zaujímalo, ako sa ľuďom páčilo jej stvárnenie Lindy, ktorá bola spočiatku negatívnejšou postavou. „Čítala som rôzne reakcie a vždy ma teší, keď niekto napíše, že som strašne zlá a že to, že mi to veria, že Sofia, teda moje reálne ja, je taká istá ako Linda, pretože je to pre mňa kompliment na moje herectvo, že sme to s režisérom tak spracovali, že je to uveriteľné,” prezradila.

Iveta - Milan Ondrík Zdroj: TV JOJ

Mohlo by sa zdať, že zahrať si negatívnu postavu je jednoduché, no Sophia nám vysvetlila, v čom to práve naopak, bolo o niečo ťažšie. Zákernosť Lindy jej totiž vôbec nebola prirodzená. „Nebolo mi to prirodzené, teda Linda je naozaj zákerná. Ale naozaj je zábavné si možno niekedy strihnúť tú negatívnu postavu. Boli rôzne ohlasy. Tí, ktorí ma poznali povedali, že wau, dobre si to spravila a tí, ktorí ma nepoznali, nemali radi Lindu, ale to je v poriadku, lebo aj zákerná postava musí byť, dodala Sophia v rozhovore.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sophia Korčušková (@korcuskova)

Nenechajte si ujsť seriál Iveta, každú nedeľu o 20:35 na JOJke!