Ďakujeme za priazeň! Finále Ivety bolo veľkolepé: Pozrite si jeden z najsilnejších okamihov!

Seriál Iveta je úspešne za nami a my vám ďakujeme za vašu priazeň. Príbeh krásnej Ivety, ale aj jej blízkych, si vás rozhodne získal a mnohí čakali každú nedeľu netrpezlivo na novú epizódu. Pripomeňte si spolu s nami jeden z najdojímavejších okamihov veľkolepého finále!

Kráľovnou krásy sa nestala, no vyhrala niečo oveľa cennejšie. Seriál Iveta priniesol od prvej časti veľkú diskusiu medzi divákmi a otvoril v širokej spoločnosti aj vážnejšie témy. Iveta totiž mnohým nastavila zrkadlo a každý si v tejto minisérii našiel to svoje. Hlavná hrdinka ukázala, že má veľké srdce, neuveriteľnú odvahu, nezameniteľný zmysel pre humor či talent. Prvé miesto na súťaži krásy si síce domov neodniesla, no vyhrala najmä v tom, že si po celý čas zachovala nie len vlastné hodnoty, ale aj svoju tvár. Aj o tomto bola Iveta.

Veľkolepé finále prinieslo mnoho. Rozhodnutie bojovať ďalej, zmierenie dvoch rodičov, prijatie zodpovednosti za dieťa, ale odhalila aj pravý charakter jednotlivých postáv. Veľkým prekvapením bola napríklad Linda, modelka, ktorá celú Miss vyhrala. Tá bola spočiatku zlá a ničoho sa neštítila, no na konci predsa len ukázala, že má srdce na pravom mieste.

Iveta - Alžbeta Ferencová Zdroj: TV JOJ

Azda najdojímavejším momentom bola voľná disciplína na Miss Slovensko, kde seriálová Iveta zaspievala najprv skladbu Mamo miri, čo v preklade znamená Mama moja a potom pieseň od Hany Hegerovej s názvom Žila som správne. Obe piesne boli v podaní Alžbety Ferencovej nádherným zážitkom. Jej neobyčajný hlas a spevácky prejav spôsobili mnohým zimomriavky. Vypočujte si Betkine spevácke číslo v seriáli Iveta ešte raz vo videu HORE!