Baby boom pokračuje! Ďalšia známa slovenská herečka čaká bábätko: Prvé fotky s bruškom!

Sladké tajomstvo prasklo na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových varoch. Slovenská herečka už rastúce bruško neskrývala. Aha, ako to budúcej dvojnásobnej mamičke pristane!

Natália Germáni, ktorá je vám dobre známa zo seriálu Iveta či napríklad z rozprávky Princezná zakliata v čase, je opäť tehotná. Ukázalo sa to na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových varoch, kde Natália promuje nový film Jej telo. Podľa informácií denníka blesk.cz je herečka už v 7. mesiaci!

Germáni , ktorá je na festivale v sprievode svojho manžela, sa v rámci festivalu objavila v sobotu v Dome Českej televízie s rastúcim bruškom. S hudobníkom Martinom Valihorom sa vzali vlani v novembri v americkom Aspene a majú spolu už trojročnú dcérku Zunu. Tú Natália čakala počas nakrúcania Princeznej zakliatej v čase. No a práve počas promovania nového filmu je herečka v požehnanom stave opäť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ELLE Czech (@elleczech)

Očakávaná snímka Jej telo je o skutočnom životnom príbehu Andrey Absolonovej - úspešnej športovkyni, reprezentantke a členke olympijského družstva, ktorá sa po zranení stavca a vynútenom konci športovej kariéry stala úspešnou a známou pornoherečkou.