Obrovský úspech seriálu Iveta za hranicami: Aha, kde kráska z Trebišova zahviezdi!

Príbeh krásnej Ivety, ale aj jej blízkych, si divákov rozhodne získal a mnohí čakali každú nedeľu netrpezlivo na novú epizódu. Teraz sa tento fenomén dočkal veľkej pocty. Zahviezdi totiž aj za našimi hranicami!

Seriál Iveta si budú môcť pozrieť diváci na Festivale televíznych seriálov v Berlíne, ktorý je aktuálne v plnom prúde. Festival televíznych seriálov v Berlíne, je podujatím pre televíznu kultúru, seriály, filmy, hudbu a mnoho ďalších, ktorý sem každoročne priláka tisícky ľudí. Predvedie sa tu to najlepšie zo sveta seriálov. No a Slovensko bude v tomto ročníku zastupovať seriál Iveta, ktorý si diváci obľúbili a v týchto chvíľach intenzívne pracujeme na jeho pokračovaní.

Toto letné podujatie je tak zaujímavým priestorom pre globálnych televíznych a hudobných profesionálov a umelcov, ktorý sa tu môžu odprezentovať. Seriál bude na festivale dostupný online v rámci partnera TATATU.

Iveta sa stala našim najsledovanejším programom. Prvé časti si pozrelo takmer 800-tisíc divákov. Popredné priečky sledovanosti si seriál ponechal až do konca. Divákov si získal nie len silný príbeh, množstvo vtipných či dojemných scén, ale aj hviezdne herecké obsadenie. V hlavnej úlohe sa ako seriálová Iveta predstavila Alžbeta „Zea“ Ferencová, ktorá je okrem iného úspešnou speváčkou, modelkou či tanečníčkou. Iveta mala milujúcu a silne veriacu matku, ktorú v seriáli stvárnila fantastická slovenská herečka, Zuzana Mauréry. Okrem nich sa ďalej predstavili Natália Germani, Milan Ondrík, Peter Brajerčík, Milo Kráľ, Daniel Fischer, Juraj Ďurdiak, Michal Kinik, Peter Nádasdi, Niki Dékány či Jaro Beker a ďalší skvelí herci. Seriál režíroval famózny Jan Hřebejk.

Nenechajte si ujsť reprízu Ivety už v stredu, 12.júla o 20:35 na JOJke!