Zbožňovaná aj kritizovaná! Iveta je späť už dnes večer: Pripomeňte si, ako to celé začalo!

Mladá a sebavedomá študentka Iveta si vie rozhodne užívať život naplno. Pochádza z Trebišova, je tvrdohlavá, nedáva si servítku pred ústa, vždy povie, čo si myslí, neznáša intrigy a akýkoľvek nátlak. Pripravte sa, kráska z Trebišova prichádza opäť už dnes večer!

Rada sa zabáva, nepohrdne alkoholom, jej komunikácia s miestnymi chlapmi a mladíkmi je svojská ale aj vďaka tomu vždy dosiahne čo chce. Iveta je polo-Rómka, má nezvestného brata a jej najväčším životným krokom bude vstup do modelingového sveta. Aj o tejto dievčine je seriál Iveta, ktorý uvidíte v repríze na obrazovkách JOJ-ky už dnes večer. Dokonca si ju môžete vychutnať v dvoch častiach za sebou.

Seriál zožal na Slovensku obrovský úspech a stal sa našim najsledovanejším programom. Prvé časti si pozrelo takmer 800-tisíc divákov. Popredné priečky sledovanosti si seriál ponechal až do konca. Divákov si získal nie len silný príbeh, množstvo vtipných či dojemných scén, ale aj hviezdne herecké obsadenie. 

Pripomeňte si hlavné postavy seriálu, ktoré vám opäť spríjemnia večery! 

Iveta, ktorú stvárňuje Alžbeta Ferencová, je mladá sebavedomá študentka Iveta si vie užívať život naplno. Je tvrdohlavá, nedáva si servítku pred ústa, vždy povie čo si myslí, neznáša intrigy a akýkoľvek nátlak. Rada sa zabáva, nepohrdne alkoholom, jej komunikácia s miestnymi chlapmi a mladíkmi je svojská ale aj vďaka tomu vždy dosiahne čo chce. Pôvabné dievča tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostaní.

Iveta - Alžbeta Ferencová Zdroj: TV JOJ

Diana, ktorú stvárňuje Zuzana Mauréry, je vdova a matka mladej Ivety. Je hlboko veriaca kresťanka, k viere sa všemožne snaží priviesť aj svoju dcéru. Jej slabosťou sú neustále výčitky voči Ivete, ktorá je podľa nej neženská, nezodpovedná a lenivá. Dianu kvári jej veľké tajomstvo, kvôli ktorému sa trápi, denne chodí do kostola, verí v zázraky.

Iveta - Zuzana Mauréry Zdroj: TV JOJ

Borik, ktorého stvárňuje Daniel Fischer, je roztržitý, nešťastný "objaviteľ" dievčat, ktoré zháňa do bratislavského bordelu. Neznáša násilie, napriek tomu svojim správaním provokuje potenciálnych nepriateľov.

Iveta - Daniel Fischer Zdroj: TV JOJ

​Adrián, ktorého hrá Milan Ondrík, je modelingový guru v Bratislave. Nekompromisný voči modelkám, prísny v práci, v súkromnom živote citlivý homosexuál. Očarený Ivetiným zjavom, odhodlaný zmeniť jej fádny život v Trebišove.

Iveta - Milan Ondrík Zdroj: TV JOJ

Sandra, ktorú stvárni Natália Germáni, je mladé krásne dievča, ktoré sa dostane do bordelu, v ktorom ticho trpí kvôli zmluve. Jej život sa obráti hore nohami v momente, keď spozná Ivetu. Sandra je taktiež hlboko veriaca, má veľké sny a okrem kariéry túži aj po láske. Je priateľská, no v momente, keď je jej dosiahnutie cieľa ohrozené, nebojí sa použiť aj tie najväčšie zbrane.

Iveta- Natalia Germani Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť reprízu hneď dvoch častí Ivety už dnes o 20:35 na JOJke!