Jan Hřebejk o pokračovaní Ivety: Bude to rozprávka o modelke či nebrzdiaca komédia z východu?

Iveta 2 prichádza na obrazovky už v nedeľu, 3. marca a vy sa máte rozhodne na čo tešiť. Kam sa bude uberať osud krásnej východniarskej princeznej a čo si pre nás tvorcovia seriálu v druhej sérii pripravili? Opýtali sme sa toho najpovolanejšieho!

Premiéra prvej časti na obrazovkách JOJky je pred nami, no my už teraz vieme, že sa dej presunie o tri roky dopredu a že uvidíte aj takmer všetky obľúbené postavy z prvej série. Časť deja sa bude aj naďalej odohrávať v Trebišove a opäť raz sa nahliadne aj do zákulisia modelingu. Čo nám o pokračovaní tejto úspešnej minisérie prezradil samotný režisér, Jan Hřebejk? „My sme s Petrom Kolečkom premýšľali, čo na tej prvej sérii zaujalo tých divákov najviac. Či je to tá cesta za tým šťastím a ten svet tých modeliek, tá rozprávka o tej modelke, alebo je to tá nebrzdiaca komédia z východu. Musím povedať, že sme netočili v Trebišove. Ale došli sme k záveru, že to bude zrejme tá energia tej komédie. Riešili sme tak, ako tú Ivetu zraziť opäť na začiatok. Toho humoru je tam stále dosť,” prezradil nám režisér v rozhovore.

Jan Hřebejk nám zároveň povedal, že sa dej okolo krásky z Trebišova skutočne posunie v čase dopredu. „Dej sme posunuli do budúcnosti. Je to pestrejšie aj dlhšie, ako tá prvá séria. Je vidieť, že tým hercom je už dobre v tých postavách,” dodal režisér. Viac o tom, prečo sú si herci v pokračovaní seriálu už vo svojich postavách istejší, než v prvej sérii a prečo si vlastne vybrali za rodné mesto Ivety Trebišov, sa dozviete vo videu HORE!

Nenechajte si ujsť pokračovanie seriálu Iveta už v nedeľu, 3. marca o 20:40 na JOJke!