Východniarska princezná je tu! Iveta 2 štartuje už dnes večer: Pozrite si prvé minúty seriálu!

Deň na ktorý sme čakali je tu! Východniarska princezná sa vrátila a prináša so sebou veľkú dávku humoru aj kontroverzie. Prinášame vám exkluzívne prvé minúty seriálu!

​Môžu sa dvaja ľudia pohádať kvôli toalete? Môžu! Iveta so Števom vám už dnes večer ukážu, ako vyzerá ich sladký život po Ivetinej výhre v Miss Slovensko. Pozrite si prvé minúty novej časti Ivety vo videu HORE!

Čo môžeme čakať v druhej sérii?

Ivete sa splnil sen. V súťaži Miss Slovensko obsadila druhé miesto a získala byt v hlavnom meste. Pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko a verí, že si pre ňu budúcnosť pripravila niečo krásne. V pokračovaní seriálu sa príbeh okolo pôvabnej Ivety rozdelí do troch dejových liniek. Okrem svojráznej a drzej krásky sa dej bude točiť aj okolo jej partnera Števa a nového kamaráta Dada. Iveta sa dostane do Prahy, kde sa snaží uchytiť. Rada však posedáva s miestnymi chlapmi na pumpe a hrá s nimi karty. Do života sa jej pripletie samotný primátor Liška, no taktiež bojuje o vzťah so svojou láskou Števom. Ten dostane od otca dôležitú misiu. Musí ísť do Prahy postarať sa o ich bordel. K Ivete sa tiež pripletie vtipný Dado. Iveta v ňom vidí seba a rozhodne sa mu pomôcť. A tak ho prihlási na Muža roka.

Seriál bude mať desať častí, počas ktorých toho opäť uvidíte naozaj dosť. To, čo sa všetkým páčilo na prvej sérii sa rozhodne nezmení. Tešiť sa tak môžete na komplikované medziľudské vzťahy, ktoré budú zobrazené s humorom, no bez príkras. Bude to kontroverzné, bude to vtipné aj autentické. Tak, ako pri prvej sérii, aj za touto druhou stoja hviezdne mená. Scenár napísal Peter Kolečko a režíroval fenomenálny Jan Hřebejk.

V hlavnej úlohe sa na seriálovú Ivetu môžete tešiť v podaní Ažbety Ferencovej. V druhej sérii uvidíte aj Ivetinu mamu, ktorú stvárňuje Zuzana Mauréry a farára, ktorého stvárňuje Jevgenij Libezňuk. Chýbať nebude ani Ivetin otec v podaní Mariána Baloga či Števo, ktorého stvárňuje Michal Kiník. Pribudne nová postava menom Dado, ktorého stvárni Marsell Bendig. V osvedčenej zostave nebude chýbať ani Daniel Fischer, Sophia Korčušková, Juraj Ďurdiak, Niki Dékány či Ladislav Ladomirjak a mnohí ďalší.

Sledujte pokračovanie seriálu Iveta každú nedeľu o 20:40 na JOJke!