Fanúšikovia Betky Ferencovej sa majú na čo tešiť: V rozhovore nám prezradila veľkú novinku!

Život Betky Ferencovej, ktorú poznáme pod umeleckým menom Zea, sa po odvysielaní už prvej série zmenil od základov. Teraz si speváčka a herečka uvedomuje, že si našla novú vášeň. Zároveň chystá niečo veľmi veľké. Fanúšikovia sa majú rozhodne na čo tešiť!

Po úspešnej prvej sérii seriálu Iveta sa Betke zmenil život najmä v tom, že ľudia na Slovensku zistili, že sa už naozaj dlho venuje hudbe. Herečka a speváčka tak dostala množstvo príležitostí koncertovať na Slovensku, aj keď už nejakú dobu žije v Česku. Zároveň sa jej celkom slušne rozbehla aj herecká kariéra. „S malou dušičkou som si uvedomila, že toto ma naozaj baví a že by som v tom chcela pokračovať,“ prezradila nám Zea na margo toho, že sa začala venovať viac herectvu. Prvá séria Ivety bola jej hereckým debutom a sama vtedy ani len netušila, ako sa to všetko vyvinie.

Zea je ale nielen herečka, ale dlhé roky aj profesionálna speváčka. Hudbu tvorí s veľkou láskou a verí, že bude môcť už čoskoro potešiť svojich fanúšikov novým albumom. „Tento rok mám trochu pauzu od natáčania a prišiel čas, že sa môžem vrátiť aj na tanečný parket. Už riešime aj to, aby vyšiel album a veľmi dúfam, že sa to podarí, lebo ja som na tú hudbu veľmi kritická. No povedala som si, že do nejakého novembra by som rada priniesla novú hudbu,“ dodala Zea v rozhovore.

Sledujte pokračovanie seriálu Iveta každú nedeľu o 20:40 na JOJke!