Marsell Bendig z Ivety si nakrúcanie v Bratislave zamiloval: V čom ho Slováci prekvapili?

Marsell Bendig si v pokračovaní seriálu Iveta zahral jednu z hlavných postáv. Zatiaľ sa v seriáli až tak neprejavil, no my vám garantujeme, že to bude naozaj nezabudnuteľná seriálová postava. V čom si herec užil nakrúcanie na Slovensku najviac a čím ho slovenský televízny štáb prekvapil?

Po premiére prvej časti Ivety 2 neskrýval Marsell Bendig radosť. Sám sa nechal počuť, že je veľkým fanúšikom Alžbety Ferencovej, ktorá Ivetu stvárňuje a že tešil z toho, že bude súčasťou pokračovania seriálu. Navyše, po pozretí prvej časti bolo čosi inak. „To je prvýkrát v živote, čo som nevnímal, že tam hrám,“ prezradil nám herec, ktorý si premiéru užil rovnako tak, ako aj samotné nakrúcanie.

Točilo sa najmä na Slovensku a tak si mohol Marsell užiť aj naše hlavné mesto. „Bola to úplne prvá skúsenosť a ja som si zamiloval Slovákov. S nimi sa pracuje úplne inak, než u nás. Sú otvorenejší, neboja sa toho a to ja mám rád. Takže som si to tu veľmi obľúbil,“ dodal Marsell v rozhovore. Určite tak verí, že sa mu naskytne možnosť pracovať na Slovensku opäť.

Nenechajte si ujsť pokračovanie seriálu Iveta každú nedeľu o 20:40 na JOJke!