Blondína či záporáčka? Betka Ferencová vie, aké úlohy ju lákajú: Čoho sa ale obáva najviac?

Betka Ferencová si herectvo obľúbila a nám dokonca v rozhovore prezradila, aké postavy ju lákajú. Na čo by si po hereckej stránke trúfla seriálová Iveta?

Betka Ferencová sa so svojim hereckým debutom predstavila práve v seriáli Iveta. V tomto povolaní sa úplne našla a už teraz sa nevie dočkať nových úloh, ktoré by si rada zahrala. Aj keď sa stala postava Ivety akousi malou slovenskou ikonou, predsa len by bola rada, ak by si ju ľudia spájali aj s inými hereckými rolami. „To je vec, ktorej sa obáva každý umelec. Na jednej strane je to skvelé ale na strane druhej, keď si Rachel z Priateľov, asi z toho dokážeš žiť celý život, no ja som Iveta z Trebišova a potrebujem aj inú prácu,“ vysvetlila nám so smiechom herečka.

Betka už teraz presne vie, aká úloha by ju lákala. Rada by sa v danej postave odlíšila aj svojim vzhľadom. „Rada by som si zahrala nejakú blondínu, alebo postavu s rovnými, dlhými a hnedými vlasmi, alebo nejakú zlú, zápornú postavu,“ dodala Betka Ferencová. Tak či onak, herečka a speváčka na sebe tvrdo pracuje a všetky projekty, ktorých sa stáva súčasťou berie s pokorou.

Sledujte seriál Iveta každú nedeľu o 20:40 na JOJke!