Veríte v osud? Betka Ferencová rozhodne áno: TAKTO sa jej zmenil život na nepoznanie!

Seriálová Iveta, Betka Ferencová, sa v šoubiznise pohybuje už dlho. Jej život sa však zmenil až teraz. Toto bol podľa herečky a speváčky čistý osud!

Hoci je Zea, ako ju pod umeleckým menom poznáme speváčkou, tanečníčkou či herečkou už dlho, ovocie za jej tvrdú a niekoľko ročnú prácu prišlo len nedávno. Seriál Iveta jej doslova zmenil život a z Bety či samotnej Ivety sa stala hotová ikona. Divácky obľúbený seriál o modelke z Trebišova zmenil Betke život najmä v tom, že získala veľa nových fanúšikov. Aj samotná herečka a speváčka si uvedomuje, čo pre ňu tento projekt znamená. „Bol to taký už krok k tomu po tých rokoch, čo som toľko tancovala a spievala a fotila, že som fakt dostala túto možnosť. Ja si myslím, že to aj trošku bolo také osudové, lebo vieš, ja mám stále pocit, že to nemuselo dopadnúť až tak dobre, tak skvelý tím, tak skvelí herci, tak skvelé reakcie a samozrejme na tom robili všetci kvalitní ľudia, ale bolo skvelé, že prišla práve táto rola tejto Ivety,” vysvetlila Zea v rozhovore pre Top Star. Seriál jej otvoril dvere aj k ďalším hereckým príležitostiam a na Betke je naozaj vidieť, že je za všetko, čo jej do života po tomto seriáli prišlo, naozaj veľmi vďačná.

Zea patrí k talentovaným tváram. Okrem toho, že je herečkou, je aj speváčkou či tanečníčkou. Všetko tak zvláda ľavou zadnou a svoje dlhoročné skúsenosti zúročuje aj v nových projektoch, na ktorých pracuje. Teší ju, že ju ľudia spoznávajú na ulici, aj keď občas jednou jedinou vecou dokáže mnohých zmiasť. „Tak napríklad, keď mám rovné vlasy, tak niektorí hovoria, že vy sa podobáte na tú Ivetu, ale asi nie ste to vy, takže niekedy stačí iba zmeniť ten účes a už trošku pochybujú,” dodala Zea pre Top Star.

Sledujte seriál Iveta každú nedeľu o 20:40 na JOJke!