Vyznanie Kristíny Svarinskej: Prečo miluje svoju mamu!?

Herečka odhalila aj vzťah k seriálovému partnerovi.

Klan – V dobrom aj v zlom je príbehom troch rodín,  ktoré by už nemohli byť odlišnejšie a v láske sa vzájomne nemajú. Dve z nich proti ich vôli ich však spojí svadba Mareka a Inez. Jej mama nie je rozhodnutím nadšená. Naštrbí to vzťah matky s dcérou?

Inez Matošová je veselé, optimistické a životaschopné dievča. Práve skončila školu, vyštudovala dizajn, ale ešte nezačala pracovať.   S rodičmi má dobrý vzťah, k otcovi má bližšie. V seriáli Klan – V dobrom aj v zlom ju stvárňuje herečka Kristína Svarinská. „Hrá sa mi dobre. Som vďačná za ľudí, s ktorými hrám,“ povedala. Jej vyvoleného Mareka Hodáka  stvárňuje Patrik Vyskočil. „Patrik je pohodový chalan. Myslím, že toto je jeho prvá šanca aj pred kamerou a myslím si, že to zvláda. Skočil, hodili do poriadnej hlbokej vody a Vyskočil,“ zasmiala sa.

Matku Inez, Zuzanu Matošová hrá v seriáli Klan – V dobrom aj v zlom Dana Košická. Stvárnila úspešnú právničku, so zmyslom pre spravodlivosť. Síce nie je nadšená, že si Inez vybrala za partnera práve Mareka Hodáka, ale aj tak svoje deti miluje. „Svoju seriálovú mamu mám veľmi rada. Asi aj preto, že mám veľmi rada Danku Košickú,“ zdôverila sa Kristína Svarinská. 

Seriál Klan - v Dobrom aj v zlom štartuje už 2. januára o 18.00 hod. na JOJke!