Tomu sa povie trapas! Herečka sa zamilovala do gaya

Už vie, prečo ju dlhé roky odmietal.

Vilma organizuje v hoteli u Zeldy stretávku zo školy. S prípravou jej pomáha bývalý kolega Oto, do ktorého je už dlhé roky zamilovaná. Keď jej lichotí ako výborne vyzerá, Vilma je v rozpakoch a myslí si, že Oto jej konečne opätováva city, ktoré ona k nemu tak dlho prechovávala.

Keď počas rozhovoru Vilmy a Zeldy príde do hotela kuriér s veľkou kyticou červených ruží, Vilma pohotovo vstane a okamžite kyticu preberie.  „Prepáč, ale hádam si nemyslíš, že ten tvoj Rusák by ti poslal tucet červených ruží. Od neho môžeš čakať akurát karafiáty,“ vysvetľuje Vilma Zelde. Vilma je presvedčená, že kyticu poslal jej bývalý kolega zo školy, ktorý bol zároveň aj Vasiľovým profesorom. Kyticu však neposlal Oto a už vôbec nebola adresovaná Vilme.

„Zariadila si to tu vo veľkom štýle Vilmuška. Ostatne ako vždy. Vilma, vždy v mojom živote si zastávala dôležitú úlohu. Bola si mi viac ako priateľ. Bola si mi spriaznená duša. Moja bútľavá vŕba, preto dovoľ, aby som ti predstavil môjho životného partnera“ hovorí Oto Vilme.

Keď jej Oto predstaví svojho životného partnera telocvikára z ich školy, Vilma zostane v nemom úžase...

Pozrite si teraz zadarmo v archíve komediálny seriál Kolabs a pobavte sa na vtipných scénkach!