Čobejová zbalila sexi mladíka! Vykašlala sa na manžela?

Kto herečke učaroval?

„Fero ťa pustil?“ pýta sa Zelda Zuzy. „Ani som sa nepýtala. Ale popravde, skôr ma sem poslal,“ odpovedá Zuza. „To asi nevedel, ku komu ťa pustil,“ hovorí a smeje sa Zelda.
Zelda, Zuza a Vilma sa rozhodli popracovať na svojich postavičkách a odhodlali sa chodiť na hodiny jogy. Zuza sa k ženám pridala ako posledná a netuší, aké prekvapenie ju na joge čaká. Do miestnosti vstupuje atraktívny, vyšportovaný mladík, z ktorého Zuza nevie spustiť oči.

„Teraz ideme doľava a otáčame sa. Presne takto. Bolí? To má bolieť. Táák.  Výborne! Super ti to ide. Baby, všetky oči sem. Takto to má vyzerať. Zuzka je správne rozťahaná. Teraz na kolienka, trošku vystrč ten zadoček a teraz dole k zemi,“ vysvetľuje tréner Zuze a pomáha jej s cvikmi. Zuzka si trošku zasnívala, keď uvidela statného trénera, ale už je späť v realite.  „Ako si stuhnutá. Dlhá doba za šporákom a ešte dlhšia s tanierom. To sa hneď spozná. Treba to poriadne ponaťahovať,“ nešetrí tréner Zuzu a dáva jej poriadne zabrať.  Vilma so Zeldou sa schuti smejú na Zuze, ktorá vyzerá, akoby zjedla kyslý citrón a nevie sa dočkať, kedy sa hodina už skončí. Zuzu však ani tvrdý tréning neodradí od bližšieho spoznania sa so svalnatým trénerom...

Pozrite si teraz zadarmo v archíve komediálny seriál Kolabs a pobavte sa na vtipných scénkach!