kolabs novy sitkom

Peter Batthyány, Ady Hajdu, Roman Pomajbo: Známe tváre, ktoré uvidíte už čoskoro v novom sitkome Kolabs

Prečítajte si, aké ďalšie známe tváre budú v sitkome účinkovať.

Jojka natáča nový sitkom pre divákov, výroba je už v plnom prúde. O čo ide?
Televízia pripravuje komediálny seriál od režiséra Martina Babulica, ktorého definitívny názov je Kolabs. Môžeme ho prirovnať k úspešným sitkomom ako Mafstory alebo Profesionáli. Momentálne sa natáča prvá séria, ktorá bude mať 12 častí. Kolabs môžu diváci vidieť na obrazovkách už čoskoro, presnejšie začiatkom jari.

V novom sitkome sa objavia známe tváre ako Peter Batthyány a Ady Hajdu, ktorí sú kľúčovými postavami. Zároveň sa môžete tešiť na herečku Janu Oľhovú, ktorú poznáte z Profesionálov, ale aj na herečku Michaelu Čobejovú, ktorú ste mohli vidieť na obrazovkách televízie JOJ v seriáli Vdova.  O zábavu sa postarajú aj herci ako Roman Pomajbo, Eva Večerová či Eugen Libezňuk. Určite sa máte na čo tešiť.

A o čom sitkom Kolabs bude?

Hlavný hrdina Žolty (Peter Batthyany) sa po 15-tich rokoch vracia domov do svojho rodného mestečka. Nasťahuje sa k svojmu bratrancovi Vasiľovi (Ady Hajdu), slamenému vdovcovi a obaja sa rozhodnú žiť nový život. Vasiľ sa vydáva na cestu pomoci ľuďom, v čom mu bude pomáhať aj jeho bratranec. Chlapci začínajú riešiť problémy svojich klientov, no nie vždy najšťastnejšou cestou, z čoho vzniká množstvo komických situácií a humorných stretov.