Kolabs má za sebou tlačovku: Autorka seriálu prezradila, kto bol jej inšpiráciou!

Pozrite si rozhovor s manželmi Batthanyovcami.

Komediálny seriál Kolabs má za sebou úspešnú tlačovku! Tlačovka sa odohrala v byte, kde sa seriál natáčal a novinári mali možnosť spoznať bližšie priestory z nakrúcania. Herci sa počas tlačovky cítili uvoľnene a každý z nich porozprával niečo o svojej postave. Keď sa spustila medzi hercami, režisérom a autorkou Kolabsu voľná diskusia, porozprávali novinárom rôzne zážitky a vtipné situácie, ktoré počas natáčania zažili.
Po oficiálnej časti tlačovky, dostali novinári priestor vyspovedať tvorcov a hercov sitkomu. Joj.sk si vzala na paškál manželov Batthyányovcov: Dagmar, autorku komediálneho seriálu a Petra (Žoltyho), hlavnú postavu.

Dagmar Batthanyová je autorka divadelného predstavenia Kolaps, ktoré vzniklo pred troma rokmi. Hra zožala veľký úspech, a tak sa Dagmar rozhodla vymyslieť námet na komediálny seriál Kolabs! „Život sám je určite inšpiratívny. Manžel bol hlavnou inšpiráciou a dôvodom prečo vzniklo to divadelné predstavenie a musím povedať, že nespolupracujeme prvýkrát. Naša spolupráca je už dlhodobá, 20-ročná. A nie len partnerská, ale aj v rámci rozhlasu aj televízie,“ hovorí Dagmar Batthanyová.

"Celé to bolo úžasné v tom, že Dagmar raz prišla a povedala: Vieš čo? Rozmýšľam, že napíšem čosi. A ja som povedal: Dobre, tak napíš. Ona je majsterka pera, nie ja. Takže úplne som tomu veril. Keď to vzniklo, tak som zistil, že je to celkom dobrý námet, dobrá myšlienka a treba ju rozvinúť,“ hovorí Peter.

Manželia spojili svoje sily s režisérom Martinom Babulicom a komediálny seriál Kolabs bol odrazu na svete! Sitkom uvidíte na televíznych obrazovkách už 26. marca vo štvrtok na JOJke!