Čobejovej zážitky z nakrúcania: Užila som si výborný sex na traktore

S kým si takto “užívala”?

Už štvrtok 26. marca uvidíte na televíznych obrazovkách JOJ nový komediálny seriál Kolabs! Môžete sa tešiť na známe tváre: Peter Batthyány, Ady Hajdu, Michaela Čobejová, Jana Oľhová či Roman Pomajbo.

Michaela Čobejová, ktorá hrá v Kolabse postavu Zuzu, prezradila pre joj.sk niekoľko zaujímavostí. Porozprávala nám o Zuze, aká je večne nespokojná a ako si predstavuje lepší život. Stále chce byť niekde inde a s niekým iným a že je to človek, ktorý sa nadhodnocuje a je tak trošku zákerná.

Miška tvrdí, že v kolektíve sa medzi sebou nehádajú, ale naopak si veľmi rozumejú. Herci sa poznajú už z divadla a počas natáčania stihli spolu zažiť veľa príjemných chvíľ. Spolu s príjemnými chvíľami zažili herci už aj vtipné situácie: „Výborný sex na traktore. Fakt, že super. To som si užila. Aj tie vajíčka,“ smeje sa Miška na svojich zážitkoch. Herečka má na rozbíjanie vajec doteraz vtipné spomienky, nakoľko vajcia nerozbila ani po niekoľkých pokusoch: Fyzikálny zákon je taký, že rukami vajce nerozbijete, takže sa mi to nepodarilo ani raz. Tak mi ho museli naťukávať a to potom zas vytekalo. Po každom zábere som si musela vymeniť tričko, a tak ich museli mať pripravených viac. Potom došli aj tričká. Potom ich museli oprať, a tak sme čakali pokiaľ ich vyfénujú,“ vysvetľuje Michaela.

Nenechajte si ujsť prvú epizódu komediálneho seriálu Kolabs už tento štvrtok o 21:45 na JOJke!