Pozor na zlodejov! Vydávajú sa za zamestnancov SPPP a vyberajú peniaze za dodávky plynu

Aj pán Vasiľ naletel podvodníkovi a prišiel o 200 eur.

Neznámy muž chodí od bytu k bytu a vydáva sa za zamestnanca SPPP. Tvrdí ľuďom, že spoločnosti dlžia nejakú výšku peňazí a pokiaľ ich zaplatia ihneď, odpustia im 50 eur: Ešte ich aj upozorní, že v podstate zarobia. Tento muž navštívil aj pána Vasiľa.
„Ste predsa rozumný človek a každý rád usporí. Keď tak nad tým rozmýšľam, vy zarobíte 50 eur a nemusíte pohnúť ani prstom. Čo by som ja za to dal?“ hovoril neznámy muž Vasiľovi.
Vasiľ pozval muža dovnútra, aby mu vysvetlil viac podrobností. To však bola veľká chyba. Vasiľ naletel a teraz má vrecko o čosi ľahšie. Dokonca spozornel pri potvrdení o zaplatení, kedy si všimol, že na lístku je namiesto loga SPP, logo s tromi P: SPPP. Keď zneistel a muža na zlé potvrdenie upozornil, podvodník mal okamžite svoju verziu: „Vy to neviete? Oni fúzovali: Slovenský plynárenský priemysel poisťovňa: Dva v jednom. Hádam nebudete platiť všetko samostatne,“ hovoril podvodník Vasiľovi. Po týchto slovách sa Vasiľ chytil do pasce a s úsmevom na tvári dal mužovi 200 eur.

Nenechajte si ujsť dnes o 21:45 na JOJke sitkom Kolabs a sledujte množstvo komických situácií a humorných stretov!