Fanúšikovia Za sklom si prídu na svoje: Aha, čo má Kriminálka Kraj so seriálom spoločné!

Všetci fanúšikovia krimi žánru sa už určite nemôžu dočkať siedmeho septembra, kedy sa na obrazovky vráti kvalitná slovenská kriminálka!

Ak ste boli fanúšikom seriálu Za sklom, poteší vás, že Kriminálka Kraj bude rovnako kvalitným seriálom so skvelým hereckým obsadením. Populárny seriál Za sklom si získal množstvo fanúšikov vďaka prípadom z reálneho prostredia. Seriál načrtol do organizovaného zločinu, ktorý siaha od drog, cez pašovanie utečencov až k únosom a vraždám. V hlavných úlohách ste mohli vidieť Jána Koleníka a Tomáša Maštalíra.

Zdroj: TV JOJ

Kriminálka Kraj rovnako otvára ťaživé témy, ktoré rezonujú v našej spoločnosti. Kraj je zameraný na naplnenie spravodlivosti, no zmena k lepšiemu či riešenie problémov prichádza len veľmi pomaly. Ako každý kraj, aj tento bojuje so silnými predsudkami voči menšinám, slabej ochrane detí voči zneužívaniu, chýbajúcej rovnosti medzi pohlaviami, ale aj s ďalšími citlivými otázkami. Aj v prípade nového krimi seriálu pôjde o prípady zo skutočné života. Každá epizóda bude niesť jeden ukončený prípad! 

To nie je všetko, čo má Kriminálka Kraj a Za sklom spoločné. Budú to tiež herci. Jana Kolesárová, ktorá sa predvedie opäť v úlohe drsnej kriminalistky. Ďalším spoločným menovateľom seriálu je perfektný slovenský herec Marián Mitaš. V Za sklom ste ho mohli vidieť v úlohe novinára, tentokrát svoj herecký talent predvedie ako vyšetrovateľ fiktívnej krajskej polície. A to nie je všetko. Ďalším hercom, ktorého si môžete pamätať ako vyšetrovateľa Ľuda v seriáli Za sklom, je Adrian Jastraban!

Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť Kriminálku Kraj na JOJke už od 7. septembra 2022!