Jana Kolesárová prezradila svoju závislosť z mladosti: Povedali by ste na ňu TOTO?

Drsná vyšetrovateľka z Kriminálky Kraj je aj v súkromí fanúšičkou krimi žánru. Napriek tomu, že teraz na čítanie či pozeranie filmov a seriálov nemá toľko času, v minulosti sa od dobrej detektívky nevedela odtrhnúť!

V rozhovore počas nakrúcania Kriminálky Kraj nám Jana Kolesárová, akú mala ešte pred pár rokmi závislosť. "V mladosti som bola dosť závislá na takýchto mysterióznych trileroch a kriminálkach a myslím, že som to svojho času sledovala. Teraz je tej televízie v mojom živote menej, popravde, to veľmi nesledujem ani nečítam. Ale baví ma to," prezradila pre joj.sk. A vidieť, že ju tento žáner baví stále, rada totiž prijme rolu v dobrej kriminálke! 

Sama však vidí, že fenomén kriminálok je čoraz populárnejší. "Vidím, že ľudia sú tým fascinovaní. Ako v Čechách, tak aj na Slovensku. A myslím, že sa v tom zdokonaľujeme," myslí si herečka, ktorá žije za oceánom a pracovne často cestuje do Česka. Rodená Košičanka hviezdila v nejednom kriminálnom príbehu na televíznych obrazovkách. Na JOJke ste ju pred Kriminálkou Kraj mohli vidieť v Za sklom! 

​Sledujte Kriminálku Kraj každú stredu o 20:35 na JOJke alebo na JOJ PLAY!