Oľutuje Zuza, že si začala s Arpim? Ten ju zaskočí pri obede s Janom a urobí jej scénu!

Po poslednom tréningu sa medzi nimi strhla vášnivá scéna. A vyzerá, že tá pokračovala. Na ďalší deň sa Arpi zobudí u Zuzany doma. Ona však očividne nemá záujem rozvíjať s ním vážny vzťah!

Po tom, čo privolajú ráno Zuzanu k prípadu, ukáže sa, že noc u nej strávil Arpi, jej spoluhráč z amerického futbalu. Ten by od nej dostal však rád oveľa viac ako len zopár nocí, preto sa jej na rovinu spýta, či je jediný, s ktorými sa stretáva. To ju natoľko rozčúli, že Arpi nebude vedieť, na čom je. "Prečo mi nezdvíhaš. To kvôli nemu?" Zaskočí ju pri obede s kolegom zopár hodín na to zjavne vytočený. "Potom sa prípadne ozvi, keď budeš mať čas," ukončí debatu Arpi, ktorého nezastaví ani nezáujem z jej strany! 

 

Deje sa niečo medzi ňou a Janom alebo si to myslia len všetci okolo? O ich vzťahu si už šuškajú aj Jaroška s Petrom. "Čo je medzi Janom a Zuzou?" Spýta sa Petr Jarošky, či náhodou nevie viac. "To už nie je tvoja starosť," odpovie mu na rovinu! A tomu to vonkoncom nie je ukradnuté, keďže by sa najradšej s bývalou manželkou dal znova dokopy. Okrem klebiet musia vyšetrovatelia z Kriminálky Kraj riešiť ďalší zložitý prípad za ktorým bude stáť neuvážená konzumácia alkoholu! 

Sledujte Kriminálku Kraj dnes o 20:35 na JOJke a v predstihu na JOJ PLAY!