Zuzana dá priebeh svojím citom: Pustí k sebe Petra aj Jana! Jedného z nich kruto odpíše!

Po napadnutí bojuje Arpi o život v nemocnici. Zuza ho chodí pravidelne kontrolovať. Vyzerá to, že medzi tým ju utešuje jej kolega, ku ktorému má čoraz bližšie!

Bývalý manžel a zároveň nadriadený sa snaží stáť pri Zuzane. Peter konečne prezradí svojej ex manželke, že ľutuje ich rozvod. Napriek tomu, že skúšali manželské poradne, tie v čase rozpadu ich vzťahu nefungovali. "Mne to stačilo na to, aby som si uvedomila, že toto viac nechcem," povie Zuzana na rovinu Petrovi. "Si dobrý muž, Peter, ale nie pre mňa," ukončí ich debatu a tiež jeho pokus o to, aby sa dali znova dokopy! 

Ten, ktorého počas ťažkých chvíľ neodmieta, je jej kolega Jano. Snaží sa z nej vydolovať, ako sa cíti po tom, čo bol jej milenec nájdený takmer bez známok života a teraz leží v kóme. "Chcela som sa mu ospravedlniť a štve ma, že som tomu nedokázala nejako zabrániť," odhalí svoje vnútorné pocity Zuza pred Janom. "Nebola to tvoja chyba, robila si, čo si mohla," bude sa ju snažiť Jano utešiť a tým sa pravdepodobne roztopia aj posledné ľady medzi nimi! 

Sledujte Kriminálku Kraj dnes o 20:35 na JOJke!