Dangl Kukátko

Škodoradostný Dangl: Kolegom v Kukátku budem robiť zle!

Hviezdy improvizovaného sitcomu to nebudú mať jednoduché.

Už tento týždeň budú môcť diváci, ktorí sa zúčastnia nakrúcania nového javiskového sitcomu Kukátko, vidieť osvedčenú zostavu – Dangl, Polnišová, Miezga, Kemka, Latinák. Pribudne však aj nová televízna tvár – krásna herečka Agi Gubíková. „Agi je skvelá slovenská herečka, ktorú však poznajú hlavne diváci v Maďarsku. Tam žne jeden úspech za druhým a získava ocenenia, ktoré môžeme prirovnať k Českému levovi,“ rozpráva režisér a moderátor Dano Dangl. Spýtali sme sa ho, ako bude Kukátko vyzerať a na čo všetko sa diváci môžu tešiť.

„Veľmi sa teším na spoluprácu, ktorá prichádza opäť po roku a pol. Z veľkej časti všetko závisí od šikovnosti hercov, pretože všetko je o improvizácii. Priznám sa, že im v spolupráci s publikom budeme hercom situáciu trošku náročky komplikovať,“ hovorí Dano Dangli. Diváci prostredníctvom hlasovacieho zariadenia budú môcť vybrať situáciu. „Bude to veľmi interaktívne. Herci budú veľa improvizovať a všetko bude závisieť od ich šikovnosti. O zábavu bude teda postarané,“ sľubuje s úsmevom.

Diváci televízie JOJ sa môžu tešiť nielen na fungujúcu zostavu, ale aj na iné tváre, ktoré sa objavia v sitcome ako hostia: „Okrem toho sa diváci môžu tešiť aj na špeciálnych hostí. V prvej časti bude napríklad Marián Čekovský, ktorý sa v Kukátku objaví častejšie,“ prezradil Dangl podrobnosti. Kukátko uvidíte na obrazovkách TV JOJ už 27. januára. Nakrúcať sa bude už tento týždeň a vy môžete byť pritom! Lístky sú stále v predaji!