Hádajte, kto bude dnešnou HVIEZDOU Kukátka? My to vieme!

Obľúbený spevák a komik rozohní publikum: prichádza bratranec KIKO.

V tretej časti improvizovaného sitcomu Kukátko uvidíme exkluzívneho hosťa, známeho slovenského hudobníka, speváka, skladateľa a komika Mariána Čekovského. Známy spevák je hrdým východniarom a prijal pozvanie na účinkovanie v Kukátku, ktoré sa nakrúca v srdci východného Slovenska - v Košiciach. Marián sa zhostil úlohy bratranca Alojza Kureja, Kika, ktorý pracuje v Taliansku ako gigolo.

Problém je však v tom, že Alojzova manželka, Gabika nemôže prísť Kikovi na meno a jeho prítomnosť v byte jej natoľko prekáža, že vyhodí oboch mužov z bytu: „Ty zober svojho brutálneho otca, syna, matere brata, bratranca so sebou a so svojím spacákom a páľte do výťahu!“

Marián Čekovský je multitalentovaný hudobník, spevák, skladateľ, komik a moderátor, ktorý pôsobil v kapelách ako No Name, The Big H, či Čekovský Band. Hudobne spolupracoval s hviezdami ako Rytmus, Richard Műller, Vašo Patejdl, Pavol Hammel, Robo Grigorov, Dara Rolins, IMT Smile a mnohí ďalší. V roku 2004 získal cenu Aurel za najlepšieho inštrumentalistu roka a v roku 2011 ocenenie Spevák roka. 

Nenechajte si ujsť ďalšiu časť skvelého improvizovaného sitcomu Kukátko s novými zápletkami a hosťami už dnes o 21:30 na JOJke.

Čítajte viac: 

Polnišová sa nezdá! Dokáže breakdancovať ako skúsená tanečnica!

Kočka Gubíková: Chlapi v Kukátku „vykukávajú“ jej sexi krivky

Petra Polnišová ukázala viac ako chcela!

Predošlú časť nájdete v našom ARCHÍVE.