WOW, Jiří Langmajer na sebe poriadne zamakal: Hora svalov namiesto pivného bruška!

Jiří Langmajer si dáva poriadne do tela. Mnohým jeho priaznivcom vďaka tvrdej drezúre, ktorú zdieľa online, pripomína slávnu rolu slobodníka Kouba z komédie Copak je to za vojáka. Postupné chudnutie u neho má vraj ale jedno veľké nezanedbateľné mínus.

Hoci herec Jiří Langmajer nikdy nemal všetkými mužmi obávané pivné bruško, pred nejakým časom sa rozhodol, že na sebe začne poriadne pracovať a vyrysuje sa k dokonalosti. Či je to kvôli novej filmovej úlohe, alebo proste pre svoj lepší pocit, že sa aj po päťdesiatke dokáže udržať stále vo forme, to nie je isté. Na sociálnych sieťach, kde sa našiel ako influencer, zdieľa so svojimi fanúšikmi svoj pokrok. Napríklad videá zo sauny, pri ktorých dokonca omylom ukázal celému svetu svoju pýchu, či z posilňovne, v ktorej sa rozhodne nešetrí!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

 

Tvrdá práca nesie svoje ovocie - podarilo sa mu schudnúť už osem kilogramov. Úbytok váhy má ale aj svoje negatíva. "Strácam silu," povzdychol si. "Ale o tú teraz nejde. Ide o vzhľad. A to sa posúva k lepšiemu slimačím tempom," zdôraznil herec, ktorý v českých filmoch zvyčajne stvárňuje neodolateľného zvodcu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Aby však mohol Langmajer tieto role stvárňovať aj naďalej, musí pre to niečo urobiť. Začal krabičkovú diétu, čo lakonicky okomentoval slovami "môžem jesť jedlo ako od babičky a nepriberiem", a nikdy nevynecháva návštevy telocvične. "Bolí to ako sviňa," sťažoval sa v jednom zo starších videí. Vtedy priznal, že má veľmi náročný denný program: "Ráno točba, teraz mučenie, odpo točba. Mám zo seba radosť. Aj keď tak nevyzerám," dušoval sa na Instagrame. Od verných fanúšikov sa dozvedel, že síce "vyzerá na zomretie, ale pristane mu to".  

Na Jiřího Langmajera sa môžete tešiť v pokračovaní seriálu Lajna už od 23. októbra na JOJke!