TOTO by ste na neho určite netipovali: Čo by robil Ľubo Paulovič, keby nebol hercom?

Ľubomír Paulovič je všestranným hercom. Na JOJke ste ho mohli vidieť ako barmana, hrobára či v seriáli Prázdniny. Tentokrát ho diváci môžu sledovať ako hokejového manažéra v seriáli Lajna.

Práve vďaka herectvu sa Ľubo Paulovič ocitne často v úlohe, ktorú by v živote nechcel robiť, nájde sa však aj taká, ktorá by ho napĺňala. Tou bola nepochybne aj rola barmana v seriáli Delukse. "Vždy som túžil robiť niečo z hotelového prostredia. Aj som si to vyskúšal. Môj otec bol krčmár, tak som mu chodil pomáhať," prezradil sympatický herec pre joj.sk. Našťastie pre divákov, rozhodol sa však napokon rozvíjať svoj herecký talent! 

Herec vyrastal na dedine, kde často musel robiť aj práce na záhrade či venovať sa domácim zvieratám. Vie dokonca podojiť kozu. V seriáli Lajna ho síce tak často diváci TV JOJ nemôžu vidieť, no svoju profesionalitu neustále dokazuje. Medzinárodná spolupráca, ktorú Televízia JOJ uzavrela s kolegami z českej Televizeseznam.cz., je plná vtipných momentov, ktoré si nemôžete nechať ujsť! 

​Sledujte seriál Lajna s Ľubom Paulovičom dnes po skončení Česko Slovensko má talent!