Števo Martinovič v Lajne poriadne zamieša karty: Luboš Hrouzek ostane úplne bez slov!

V pokračovaní seriálu Lajna, ktoré môžete vidieť aj na obrazovkách televízie JOJ, sa predvedie viacero slovenských hercov. Jedným z nich aj Štefan Martinovič. V akej úlohe ho uvidíte dnes večer?

Tréner Luboš Hrouzek dobre vie, že partnerky hokejistov sú dôležitou súčasťou života každého hokejistu. Preto ich pred majstrovstvami poriadne vycvičí. "Všetky nám budete posielať lásku a pohodu, ktorá nás bude hriať pod chráničmi," povie seriálový tréner slovenských hokejistov. Všimne si však, že jedna z partneriek nie je partnerkou. Slovenský herec Štefan Martinovič sa v pokračovaní seriálu Lajna predstaví ako životný partner člena slovenskej hokejovej reprezentácie Braňa Merigula. A český tréner s ostrým jazykom na chvíľu zostane úplne bez slov! 

Zdroj: TV JOJ

Pre Luboša Hrouzeka preto nastáva úplne nová výzva - trénovať nielen Slovákov, ale aj homosexuála. "Koučujem Slovákov, môžem trénovať aj teplých!" Povie na rovinu tréner, ktorý si rozhodne nedáva servítku pred ústa. A ako to všetko dopadne? Zistite už dnes po skončení Česko Slovensko má talent! 

Nenechajte si ujsť pokračovanie Lajny so Števom Martinovičom dnes o 22:05 na JOJke!