Dostali druhú šancu! Na chatu mieria opäť Ružena aj Adriana: Aha, akí partneri ich čakajú!

Výnimočná situácia, aká v tejto šou ešte nebola! Do luxusných chát sa vracajú Adriana a Ružena. Dostali druhú šancu nájsť si lásku. Aha, kto sa chystá za nimi!

Sympaťáčky Adriana a Ružena sa vracajú na chatu, aby si skúsili nájsť lásku ešte raz. Ani jednej to totiž v predchádzajúcich častiach šou nevyšlo. Kým Adriana odišla skôr, než by sa vôbec nejaké spoznávanie začalo, Ružena síce vydržala do konca, no medzi ňou a Marekom, s ktorým bola na chate, iskra nepreskočila. Juraj, ktorý bol na chate s Adrianou, ju pred kamerami urazil svojimi nevhodnými narážkami. Aďka to odmietla tolerovať a tak skrátka z chaty odišla.

Teraz sú však obe dámy späť na scéne, odhodlané spoznať nových mužov. Očakávania sú veľké a nervozita je tam tiež. Čo myslíte, bude tento boj o lásku konečne úspešný? Na chatu totiž prichádzajú Braňo a Števo! Zatiaľ vám neprezradíme, ktorý z nich pôjde na chatu k Adriane a ktorý zase k Ružene. Môžeme vám ale garantovať, že prídu konečne sympatie aj iskrenie!

Na koho sa môžete tešiť v nových epizódach?

Branislav Kujan

Braňo má 33 rokov a pochádza zo Slovenského Grobu. Páčia sa mu rovnako blondínky aj brunetky. Je slobodný a bezdetný. Jeho dokonalý deň spočíva v príjemnom prebudení sa, oddychu v posteli, v dobrom jedle a kvalitne strávenom čase s partnerkou.

Láska na chate - Branislav Kujan Zdroj: TV JOJ

Štefan Bodnár

​Štefan má 42 rokov a pochádza z Bratislavy. Preferuje dlhovlasé brunetky. Má rád hory, ktorým dáva aj s turistikou prednosť pred dovolenkou pri mori. So svojou partnerkou by mal mať spoločnú vášeň pre šport. Od ženy očakáva, že bude aktívna, že bude mať rada zvieratá a taktiež aj kultúru. 

Láska na chate - Štefan Bodnár Zdroj: TV JOJ

​Pripomeňme si ešte raz aj ženskú časť osadenstva chaty!

Ružena Haršányová

​Ružena má 38 rokov a pochádza zo Zavaru pri Trnave. Je rozvedená a má 9- ročnú dcérku. Je vášnivou motorkárkou a od svojho partnera očakáva, že bude mať podobné záujmy, ako ona. Napríklad aj lásku k motorkám. Na mužoch si váži úprimnosť, ktorá je pre ňu vo vzťahu dôležitá. 

Láska na chate - Ružena Haršányiová Zdroj: TV JOJ

​Adriana Lalinská

Adriana má 36 rokov a pochádza zo Žiliny. Je slobodná a má päť ročného syna. Na mužoch si váži, ak sú verní a úprimní. Jej dokonalý deň začína raňajkami do postele a pokračuje výletom s rodinou a domácimi maznáčikmi.

Láska na chate - Adriana Lalinská Zdroj: TV JOJ

Skúste si tipnúť v ankete, ako budú vyzerať nové páry v chatách? 

Sledujte šou Láska na chate každý pondelok a v stredu o 22:50 na JOJke!