Novinári si vybrali svoju víťazku: Miss Press sa stala Adriana Hodossyová!

Finalistka s číslom 10 sa dlhé roky aktívne venuje modelingu.

Finálový večer Miss Slovensko 2015 sa nezadržateľne blíži a už v piatok sa dozvieme, ktorá dievčina z finálovej dvanástky sa stane novou kráľovnou krásy. Ako býva zvykom, aj tento rok sa tesne pred veľkým finále na tlačovej konferencii uskutočnila voľba Miss Press. Najkrajšia dievčina je podľa akreditovaných novinárov finalistka s číslom 10, Adriana Hodossyová. „Sú to úžasné pocity a vôbec som to nečakala. Veľmi sa z toho teším. Zaujala som určite svojou prirodzenosťou a tým, že som sama sebou,“ povedala tesne po vyhlásení výsledkov Hodossyová.

Rodáčka z Bratislavy sa od šestnástich rokov aktívne venuje modelingu doma i v zahraničí, kde natočila aj niekoľko reklamných spotov. Medzi jej záľuby patrí šport, cestovanie, móda a varenie. „Vďaka modelingu som precestovala takmer celý svet. Pochádzam zo štyroch súrodencov a vždy som bola taký benjamínek. Ale čo sa týka práce, vždy som bola pre dievčatá tá opora. Chodili sa ku mne vyrozprávať a bola som ich staršia sestra. Dalo mi to veľa do života a musela som rýchlo vyrásť,“ prezradila o sebe Miss Press 2015.

Ktorá finalistka sa stane novou držiteľkou prestížneho titulu Miss Slovensko? To sa dozviete už v piatok o 20:30 v priamom prenose na JOJke!