Miss 2016 kastingy

Vezmi osud do vlastných rúk a zmeň svoj život: Štartuje Miss Slovensko 2016!

Kastingy sa uskutočnia už čoskoro.

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko pred pár dňami odštartovala svoj 21. ročník, počas ktorého sa bude hľadať nová kráľovná krásy pre rok 2016. Riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková bude spolu s porotou vyberať tie najkrajšie Slovenky na kastingoch v štyroch slovenských mestách. Výberové kolá začínajú už 13. januára a uskutočnia sa v Žiline, v Košiciach, v Banskej Bystrici a v Bratislave. Presné časy kastingov nájdu záujemkyne na internetovej stránke www.forza.sk. Na tejto stránke sa môžu dievčatá zaregistrovať aj vopred a zvýšiť tak svoje šance na postup do semifinále. Záujemkyne o zisk titulu Miss Slovensko 2016 musia mať najneskôr v čase aprílového finále vek od 18 do 24 rokov, pričom musia byť slobodné, bezdetné a mať slovenskú štátnu príslušnosť. Keďže si súťaž Miss Slovensko zakladá na prirodzenosti, dievčatá nemôžu mať za sebou žiadne plastické zákroky. Na kastingy si so sebou prineste plavky, lodičky, fotografie a dobrú náladu

Ak ste sa vždy túžili zúčastniť na súťaži krásy, no necítite sa na to, aby ste sa postavili v priamom prenose pred celé Slovensko, upokojíme vás. Finalistky Miss Slovensko prejdú od februára do apríla dôkladnou prípravou, takže na galavečere vám to pôjde ako po masle. „Príprava je vždy náročná, ale dievčatá, ktoré sa neboja výziev sa nemajú čoho obávať. Čaká ich mediálny tréning, výborný choreograf, skvelí hairstylisti, vizážisti, dizajnéri, fotografi a poradcovia na zdravý životný štýl. Ja osobne by som si ako finalistka celú takúto prípravku zopakovala veľmi rada,“ prezradila s úsmevom riaditeľka Miss Slovensko, Karolína Chomisteková, ktorá si súťaženie v kráse vyskúšala na vlastnej koži v roku 2013.

Víťazka Miss Slovensko 2016 získa postup na Miss World 2016, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, štýlový Hyundai Tucson,  bývanie pri Dunaji od Smart Brokers na jeden rok a viacero ďalších zaujímavých cien.