Chomisteková byt 1

Kráľovná krásy Karolína Chomisteková mení bydlisko!

Víťazka MISS Slovensko 2013 si prevzala kľúče od svojho nového bytu a exkluzívnu posteľ.

Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková mení bydlisko. Dva dni po svojej výhre v súťaži krásy si slávnostne prevzala kľúče od svojho nového kompletne zariadeného 3-izbového bytu v projekte Skybox, ktorý sa nachádza len na skok od jej školy v Bratislave. Môže ho využívať celých dvanásť mesiacov. ,,Veľmi sa mi páči. Ešte sa síce cítim trošku ako na návšteve, ale určite sa sem nasťahujem čo najskôr. Má všetko, čo potrebujem. Do školy to budem mať desať minút, čo je tiež veľká výhoda,“ povedala študentka vysokej školy manažmentu v Bratislave.

Chomisteková je síce rodáčka z Oravského Podzámku, ale v poslednom čase bývala v Trnave, odkiaľ do školy v Bratislave dochádzala. Strecha nad hlavou s takmer 100 metrami štvorcovými jej teda prišla viac ako vhod. Kľúče od nového bytu s príveskom Karolína odovzdali novej Miss Slovensko zástupcovia spoločnosti Realcorp Development. Jej byt je vybavený modernými kuchynskými spotrebičmi, linkou a štýlovým nábytkom vo všetkých izbách.

Špecialitou je luxusná posteľ Phantasia, ktorú jej hneď v prvý deň slávnostne odovzdali zástupcovia spoločnosti Saffron. Vysoká štýlová posteľ ako pre princeznú sa vyznačuje mäkkosťou a pohodlnosťou počas spánku. Matrac na posteli má páperovú mäkkosť, pohodlnosť a výbornú ventiláciu vzduchu. A Karolíne zostane aj po odovzdaní bytu.