Karolína Chomisteková - MISS Slovensko

Chomisteková medzi 15 najkrajšími ženami sveta!

Miss Slovensko 2013 bodovala na svetovej súťaž krásy Miss World.

Historický úspech! Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková sa stala prvou Slovenkou v dejinách samostatného Slovenska, ktorej sa podarilo postúpiť medzi TOP 20 najkrajších žien sveta. Na prestížnej svetovej súťaži MISS WORLD, ktorej sa zúčastnili delegátky z takmer 130 štátov sveta, skončila dokonca  v prvej pätnástke najúspešnejších.

Podľa oficiálnej tabuľky, ktorá bola zverejnená v priamom prenose v rámci  finálového večera, obsadila štrnástu priečku. Chomistekovej sa počas mesačného pobytu na Miss World podarilo uspieť vo viacerých čiastkových disciplínach. Bodovala v športovej i talentovej súťaži, a v rámci Beach Beauty sa umiestnila medzi semifinalistkami.

,,Ďakujem Karolínke za úspešnú reprezentáciu Slovenska. Som na ňu pyšná. Jej skromnosť, trpezlivosť, dokonalosť a talentovanosť ju doviedli k úspechu, aký si právom zaslúži. Nikto jej nevezme, že je štrnástou najkrajšou ženou na svete s veľkým srdcom,“ povedala riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová. 

Finále svetovej súťaže krásy sa tento rok uskutočnilo na Bali. Víťazkou Miss WORLD 2013 sa napokon stala 23-ročná Megan Young z Filipín.