Poznáme víťazku Miss Press 2014: Novinárom sa najviac páči Michaela Nguyenová!

Čo si o tom myslí tmavovláska?

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko 2014 ide pomaly to tuhého a už v sobotu sa dozvieme, ktorá z dvanástich finalistiek získa víťaznú korunku. Prvý z čiastkových titulov a to Miss Press sa udelil na dnešnej tlačovej konferencii, kde o tej najkrajšej rozhodli novinári. Za víťazku určili súťažiacu s číslom 12 – Michaelu Nguyenovú, ktorá len pred dvomi dňami oslávila svoje devätnáste narodeniny. Titul Miss Press tak bol pre ňu asi najkrajším narodeninovým darčekom. „Možno ma od ostatných odlíšil prejav, pretože nejaký musí byť. Ale myslím si, že tou zaujímavosťou je na mne to, že mám odlišné korene,“ vraví Michaela.

Napriek tomu, že býva v Žiari nad Hronom, má polovičné vietnamské korene, keďže jej otec pochádza z Vietnamu. Zaujímavosťou tiež je, že nová Miss Press ešte pred sobotňajším finálovým večerom absolvuje maturitnú skúšku. „V stredu ma čakajú praktické maturity, takže noha sem-noha tam. Takže je to náročné, ale sobotu si chcem užiť a zužitkovať všetky skúsenosti, ktoré sme tu nabrali za necelé tri mesiace,“ plánuje brunetka.

Ktorá z dvanástich finalistiek sa stane novou kráľovnou krásy sa dozvieme už 12. apríla v priamom prenose na televízii JOJ.