Korunka pre najkrajšiu Slovenku je skutočný skvost: Vyrobená v zahraničí za 2500 eur!

Prečítajte si podrobnosti.

Organizátori prestížnej súťaže krásy Miss Slovenko 2014 na korunke pre víťazku rozhodne nešetrili. Farebný skvost pochádza z dielne známe šperkárky Lindy Hudecovej. „Ja som ju nakreslila a spracovaná bola vo Florencii v jednom laboratóriu. Tam ju zvárali, a potom som ju doma zdobila kamienkami. Keďže milujem zelenú, je v nej nádej, tak som to dala v odtieňoch zelenej. Korunka je mosadzná a kamienky sú z preciózy. Farbené sú do odtieňov smaragd, oliva a perdiot. Približná cena je 2500 eur,“ prezradila Linda.

Okrem korunky pre kráľovnú krásy sa Hudecová podieľala aj na kolekcii šperkov, ktorá doplní promenádu v plavkách. Exkluzívnu plážovú kolekciu vytvorenú špeciálne pre finálovú dvanástku zhotovila módna návrhárka Jana Jurčenko a pod doplnky k ďalším kolekciám sa podpísal návrhár Robert Bartolen, ktorý je každoročne aj autorom kytíc pre víťazky.

Finálový večer Miss Slovensko 2014 bude zároveň aj veľkolepou módnou šou, ktorú si užijú nielen „missky“, ale aj diváci televízie JOJ už túto sobotu o 20:30 v priamom prenose.