Moja mama vari - casting Magio Eurovea

Bratislavčania a Piešťanci, ukážte, ako varí vaša mama: Príďte na kastingy!

Vyhrajte a zažite kopec zábavy.

Už čoskoro vám na JOJke prinesieme novú kulinársko-súťažnú šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, ktorá nebude len o varení, ale najmä o zábave. Uvariť dokonalé jedlo za čo najkratší čas je poriadne umenie. O to horšia situácia nastáva v prípade, ak variť nemôže mama, ale všetko je na pleciach syna či dcéry. Mama ich môže len usmerňovať a dávať cenné rady. Využite šancu a staňte sa aj vy súčasťou relácie, vďaka ktorej budete môcť celému Slovensku ukázať váš kuchársky talent, rodinné vzťahy, ale najmä zažiť kopec zábavy.
Čakáme vás v stredu 23.07. o 16-tej hodine na nábreží bratislavskej Eurovei a následne o 18-tej hodine sa presunieme na druhú stranu Dunaja na Magio pláž. Pre mimobratislavských kulinárov sme pripravili kasting v Piešťanoch v piatok 24.07. o 19-tej hodine v Dome umenia. 

Víťazi kastingov získajú istý postup do novej televíznej relácie, kde budú v súbojoch pokračovať a môžu tak vyhrať lákavé finančné výhry.

Pozývame však aj tých, ktorí majú záujem spoznať bližšie novú reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja, a popri tom sa s nami zabaviť a spoznať nové recepty spolu s moderátorom Miňom Urbaníkom.

Moja mama varí lepšie ako tvoja je kulinárska šou, ktorá je nielen o varení a o súťažení, ale hlavne o rodine. Budú v nej proti sebe súperiť páry v zložení rodič a dieťa. Pointou šou je, že varia len deti a ich rodičia im pritom môžu pomáhať iba verbálne prostredníctvom inštrukcii a dobrých rád. Spolu majú 50 minút na to, aby navarili čo najlepšie jedlo. Vždy proti sebe stoja dve dvojice, z ktorých tá víťazná si domov odnesie finančnú výhru 500 eur. Šou teda bude nielen o jedle a súťažení, ale aj o rodinnej súdržnosti a občas aj o rodinných konfliktoch...

Tešíme sa na vás na týchto kastingoch:

Štvrtok 23.07. – nábrežie Eurovea – Bratislava – 16:00
Štvrtok 23.07. – Magio pláž – Bratislava – 18:00
Piatok 24.07. – Dom umenia, Nábr. Ivana Kraska – Piešťany – 19:00