Kastingy na novú kulinársko-súťažnú šou v plnom prúde: Hľadali sme kuchárske talenty!

A našli sme.

U nás v JOJke už teraz usilovne pracujeme na tom, aby sme vám čoskoro mohli priniesť novú kulinársko-zábavnú šou, akú Slovensko ešte nezažilo. Nová relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja nie je len o varení, ale najmä o rodinnej súdržnosti, súťaživosti a nečakaných situáciách, ktoré vznikajú počas varenia jedál za čo najkratší čas. Zábava je o to väčšia, že priamo k vareniu sa dostane len jeden z dvojice mama, syn alebo mama, dcéra. Mama jedlo nevarí priamo, no má nezastupiteľnú úlohu v tom, že svoje dieťa, podobne ako u seba doma, inštruuje cennými radami a je takisto zodpovedná za to, aby kuchárske veľdielo dopadlo čo najlepšie. Navyše víťazí si domov odnesú rovných 500 eur!

Aby sme našli tie najlepšie súťažiace dvojice, rozhodli sme sa zorganizovať verejné kastingy. Vybrali sme sa priamo za vami na tie najfrekventovanejšie aj menej frekventované miesta, na ktorých sme našli množstvo šikovných dvojíc, ktorým sme zadali úlohy vo varení jedál za čo najkratší čas. Keďže išlo najmä o zábavu, niektorým z nich sme zadali úplne jednoduché úkony, ako napríklad nakrájať zemiakycibuľu či cesnak za čo najkratší čas.

Tento týždeň sme vás navštívili priamo na šamorínskom kúpalisku Elements resort, na bratislavskom nábreží Eurovea a rovnako na bratislavskej Magio pláži. Misia bola úspešne splnená, našli sme množstvo kuchárskych talentov. Tí najlepší postúpili priamo do vysielania novej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja, kde zabojujú o 500 eur.

Pozrite si malú ukážku z toho, ako to na našich kastingoch prebieha. Neváhajte sa zúčastniť ďalších. Sledujte televízny web JOJ.SK a budete pravidelne informovaní o novej zábavno-súťažnej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja!