Ďalší kasting objavil nové tváre a chute: Mamin segedín je proste IN!

Pozrite sa na nové kuchárske talenty z Eurovey.

Kastingy do novej relácie, ktorá je nielen o varení, ale najmä o rodine, súťažení a zábave, sú v súčasnosti v plnom prúde. Uplynulý týždeň sme vás stihli navštíviť hneď na štyroch miestach vo Veľkom Mederi, Šamoríne či Bratislave. Vybrali sme sa priamo za vami na tie najfrekventovanejšie aj menej frekventované miesta, na ktorých sme našli množstvo šikovných dvojíc, ktorým sme zadali úlohy vo varení jedál a preverovali ich zručnosti za v čo najkratšom čase. Niektorým súťažiacim sme zadali úplne jednoduché úkony, ako napríklad nakrájať zemiaky, cibuľu či cesnak za čo najkratší čas, čo bolo zárukou nekonečnej zábavy.

Aby ste na vlastné oči videli, ako to na našom kastingu vyzerá, prinášame vám reportáž a jedinečné zábery zo štvrtkového kastingu z bratislavského nábrežia Eurovea. Spolu s moderátorom Miňom Urbaníkom sme sa vybrali priamo medzi ľudí, kde sme oslovili viacerých z vás. Po krátkom čase sa nám podarilo nájsť súťažné dvojice. Svoje sily v krájaní cibule si napokon pomerali mama Marta so synom Jožkom a mamina Viera s dcérou Miškou. Šikovnejšie ruky a viac šťastia mala tentokrát prvá dvojica, no ani Vierka s Miškou nemusia smútiť, keďže do novej zábavno-súťažnej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja postupujú aj ony. Rovnako ako deň predtým, aj dnes sa súťažné úlohy nezaobišli bez menších zranení, tentokrát u maminy Marty. To však vôbec neubralo na jej dobrej nálade a už teraz sa teší na to, ako nám všetkým s Jožkom ukážu kuchárskej zručnosti. „Najčastejšie sa u nás varí segedín, perkelt a donášková pizza. Segedín je moje obľúbené jedlo. Od mojej mamy je to Seged-IN, lebo je proste IN. Jedol som ho kdekoľvek, no tej od mamy bol jednoznačne najlepší!“ zdôveril sa Jožko s tým, čo sa u nich doma najčastejšie varí.

V našom rozhovore nám okrem toho obe sympatické dvojice prezradili, aký vzťah majú vzťah k jedlu, čo im najviac chutí a čo si pre nás prichystajú. Už teraz sa tešíme na recepty, ktoré nám uvaria pred televíznou kamerou.

Nová relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja nie je len o varení, ale najmä o rodinnej súdržnosti, súťaživosti a nečakaných situáciách, ktoré vznikajú počas varenia jedál za čo najkratší čas. Zábava je o to väčšia, že priamo k vareniu sa dostane len jeden z dvojice mama, syn alebo mama, dcéra. Mama jedlo nevarí priamo, no má nezastupiteľnú úlohu v tom, že svoje dieťa, podobne ako u seba doma, inštruuje cennými radami a je takisto zodpovedná za to, aby kuchárske veľdielo dopadlo čo najlepšie. Navyše víťazí si domov odnesú rovných 500 eur! Reláciou nás bude sprevádzať Milan Zimnýkoval.

Pozrite si, ako to na našich kastingoch prebiehalo. Neváhajte sa zúčastniť ďalších. Sledujte televízny web JOJ.SK a budete pravidelne informovaní o novej zábavno-súťažnej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja!