Nová kulinársko-zábavná šou, akú ste ešte nezažili: Pozrite si upútavku relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja!

Čaká vás veľa zábavy i receptov.

Leto síce ešte nekončí, no my už teraz myslíme na to, aby sme vám čo najskôr mohli priniesť maximum kvalitných formátov a najmä noviniek, ktoré ulahodia vašim zmyslom. Jedným z najväčších lákadiel jesene bude bezpochyby nová relácia nielen o varení, ale najmä o zábave, Moja mama varí lepšie ako tvoja. Prinášame vám veľkú upútavku, ktorá dokonale odzrkadľuje, v akej atmosfére sa bude celá relácia niesť. V našej televíznej kuchyni zažijete úplne všetko – veľké prekvapenia, šialenú rýchlosť, stresujúce momenty ale aj zábavu.

Nová relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja nie je len o varení, ale najmä o rodinnej súdržnosti, súťaživosti a nečakaných situáciách, ktoré vznikajú počas varenia jedál za čo najkratší čas. Zábava je o to väčšia, že priamo k vareniu sa dostane len jeden z dvojice mama, syn alebo mama, dcéra. Mama jedlo nevarí priamo, no má nezastupiteľnú úlohu v tom, že svoje dieťa, podobne ako u seba doma, inštruuje cennými radami a je takisto zodpovedná za to, aby kuchárske veľdielo dopadlo čo najlepšie. Navyše víťazí si domov odnesú rovných 500 eur! Reláciou nás bude sprevádzať Milan Zimnýkoval.

Novú kulinársko-zábavnú šou štartujeme už od pondelka 17. augusta 2015. Sledujte televízny web JOJ.SK a budete pravidelne informovaní o novej zábavno-súťažnej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja!