Rodinná šou bude plná akcie: Kvôli strúhanke a hrášku si niektorí skočili aj do vlasov!

Situácie, aké napíše len sám život.

Už nám zostáva len niečo vyše týždňa a na obrazovky televízie JOJ príde nová kulinársko-zábavná relácia, ktorá nie je len o varení, ale najmä o zábave, Moja mama varí lepšie ako tvoja. Aby ste už teraz nasali tú pravú atmosféru našej novej šou, postupne vám odhaľujeme ďalšie a ďalšie informácie a prinášame nové upútavky, ktoré presne vystihujú to, v akom duchu sa bude celá relácia niesť. V našej televíznej kuchyni zažijete úplne všetko – veľké prekvapenia, šialenú rýchlosť, stresujúce momenty ale aj zábavu a najmä akciu.

I keď mama nemôže do jedla príliš zasahovať a varenie zostáva na pleciach syna či dcéry, radosť po úspešnom uvarení zdieľajú obaja súťažiaci rovnako intenzívne. Ja som navarila!“ znie víťazoslávne heslo jednej zo súťažiacich z našej akčnej upútavky, ktorú môžete vidieť v priloženom videu. No nie všetky emócie sú len o nefalšovanej radosti. Pani Helena so synom Mirkom zažila poriadne nervy, keď si kvôli rozdeľovaniu úloh skočili do vlasov. „Ja idem robiť strúhanku a ty hrášok!“ zadeľuje úlohy mierne vyšším hlasom pani Helenka. Reakcia jej syna Mirka na seba nenechala dlho čakať: „Dobre, nehuč po mne, čo si už úplne mimo alebo čo?“ Toto však rozhodne neboli jediné akčné momenty našej novej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, ktoré napísal sám život. Oveľa viac ich uvidíte už od pondelka 17. augusta na JOJke!

Novú kulinársko-zábavnú šou štartujeme už od pondelka 17. augusta 2015. Sledujte televízny web JOJ.SK a budete pravidelne informovaní o novej zábavno-súťažnej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja!