K lákavej ponuke niekedy stačí málo: Za čo dostal Junior kšeft v Mojej mame?

Bolo to až príliš jednoduché.

Moderátor kulinárskej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja si spestruje moderovanie rôznymi vtipnými scénkami a pomôckami, na ktoré si už chtiac-nechtiac zvykol celý štáb. „Keď rozprestriem ruky, tak všetci vedia, že to je zo žartu, musíme si zvykať na svoje žartíky. Keď napríklad poviem, že dnes máme ale krásny deň a urobím takto rukami, všetci vedia, že to myslím len zo žartu. Taká je pravda,“ predstavil nám jednu z „vychytávok“ Junior. Na jeho netradičný postoj, podobne ako na tajnú skrýšu cukríkov, ktorú sme vám takisto odhalili, prišiel úplne náhodou vďaka uvoľnenej atmosfére, ktorá vždy počas nakrúcania panuje. „Tu sú v štábe milí ľudia. Keď bola pauza, kameramani žonglovali s citrónmi a melónmi, za čo určite dostali pokutu. Takže je tu veľmi príjemná atmosféra a milí ľudia,“ prezradil nám čo-to z atmosféry počas nakrúcania novej šou.

Tým však ani zďaleka neskončil a na svojich kolegov má prichystané ďalšie prekvapenia: „Chcel by som všetky nožíky potrieť štipľavou paprikou alebo niečo podobné. Keď bude kuchár ochutnávať, tak jeho príbor chcem dať do pálivej papriky. On bude mať „rokokový malíček“ a bude popritom rozprávať.“ Samozrejme takéto „pikantné“ hodnotenie by bolo mimoriadne skreslené a nakoniec by to mohlo uškodiť aj súťažiacim. Našťastie ochutnávka sa v takom prípade pre istotu zopakuje. „Vzhľadom na to, že porotca bude mať pot na čele, červené oči a začne kašľať, režisér zakričí stop, takže sa pôjde ešte raz. Medzitým mu dáme trocha mlieka a všetko bude v poriadku,“ predstavuje nám potmehúdsky tajný plán skúsený moderátor. Štipľavý atentát na Mareka Orta aj podaril, čo ste mohli vidieť aj na našej stránke.

Junior ani zďaleka neprekvapuje len nás, ale aj samotného režiséra, ktorý sa mu počas nášho rozhovoru prihovoril prostredníctvom hlasu zhora: „ Junior čau, zase si bez ponožiek?“ Celú situáciu nám samozrejme okamžite ozrejmil a prišiel na zaujímavý fakt. „Mám ponožky. To je ďalší skrytý fór, pretože my s režisérom si vypomáhame. On mne dohodil tento kšeft a ja som mu dohodil ponožky. Kúpil som mu také prúžkované a guličkované. A v podstate teraz mi to došlo, že ja som za tie ponožky dostal túto reláciu,“ prezradil nám tajnú informáciu, o ktorej možno ani sám netušil, vždy dobre naladený Junior.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!