Jožko využíva slávu vo svoj prospech: Za fotku s hviezdou si poriadne priplatíte!

Prinášame vám aj jeho cenník.

Viac než pred mesiacom sme odštartovali novú kulinársku reláciu, v ktorej sme vám sľubovali, že nebude len o varení, ale najmä o zábave. Úplne prvou rodinou v Moja mama varí lepšie ako tvoja boli Hetešovci – syn Jožko s maminou Martou. Tí sa nám vryli natrvalo do pamäte vďaka vtipným momentom i mimoriadne drsnej kritike súperov, ktorým to nedarovali v žiadnom smere. Na internete dokonca mnohí ľudia začali Jožka parodovať, spisovať jeho najpovestnejšie hlášky, až sa z Hetešovcov stal obrovský fenomén. Dnes tak majú na Slovensku desaťtisíce priaznivcov, ktorí si priam vypýtali ich návrat na televízne obrazovky. Dočkajú sa už dnes!

Jožka po odvysielaní prvých troch epizód začali ľudia na ulici spoznávať a mnohí z nich sa s ním chceli zvečniť. Šikovný kuchár využil situáciu vo svoj prospech a z fotografií si spravil slušný biznis. „Nepáči sa mi, že na mňa kričia napríklad na ulici: "Hééj, Heteš, héj, Jožko, odfotíš sa so mnou? Odfotím, ale ja už mám aj cenník urobený. Keď sa chceš odfotiť, tak pekne zaplať 5 eur!“ ukazuje svojho podnikavého ducha úspešný kuchár, podnikateľ a akordeonista v jednom.

Mladý Heteš to s podnikaním myslí vážne a myslí aj na hromadné zľavy. „Je taká akcia, že keď je fotka skupinková, jeden človek v skupine má zľavu jedno euro. Ale keď je človek samostatný, tak platí tých 5 eur. To je môj cenník a moja tarifa,“ dodáva úspešný podnikateľ, ktorého uvidíte už dnes večer v akcii.

Pozrite si prvé dve časti veľkej výzvy Hetešovcov a Bučkovcov v špeciáli Moja mama varí lepšie ako tvoja už dnes o 20:35 a zajtra o 21:20 na JOJke!